Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vettél/vennélna gyerekednek...

Vettél/vennélna gyerekednek óvszert?

Figyelt kérdés

ápr. 30. 16:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze. De bizonyos kor felett kapni fog zsebpénzt is, hátha nem velem akarja vetetni a gumit.

Most őszintén, ki vegye, ha nem a szülő? Dugjon inkább védekezés nélkül?

ápr. 30. 16:35
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Simán, nemtől függetlenül.
ápr. 30. 16:53
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Megmondanám hol vehet és adnék rá pénzt. De ha saját maga ennyit nem tud önállóan elintézni, akkor ne akarjon szexuális életet élni.
ápr. 30. 17:41
 4/18 anonim válasza:
100%

Pont aktuàlis! Èn inkàbb felajànlottam megveszem, bàrmikor! Csak ne csinàljon gyereket! Kèsőbb úgyis megveszi, de ha kell legyen a zsebèben most..

Ìgy maximàlis a bizalom is, mindent elmond!

ápr. 30. 17:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Első alkalommal biztos hogy elmennék vele!

Aztán viszont rendezze ő, ha már olyan nagy, hogy folyton dugni akar - természetesen a költséget én állom...:)

ápr. 30. 17:57
 6/18 anonim ***** válasza:
70%

Persze. Semmilyen okot nem tudok, ami miatt ne vennék.

Max a méretet lehet ciki megbeszélni. Mert a fiú még csak-csak tudja a saját méretét.

Nade a lány előre honnan tudja, milyen méretű fiúval kerül össze?!

ápr. 30. 18:11
 7/18 anonim ***** válasza:
96%
Én lányként írok. Mikor meséltem anyunak az első olyan barátomról akivel már nem csak pusziszkodtunk, akkor adott két darabot és megdumáltuk, hogy hol, hogyan lehet venni. Az a 2 darab még 3 évig megvolt, most már csak emlékként van a fiókomban. A barátom szülei is hasonlóan tettek.
ápr. 30. 19:20
 8/18 anonim ***** válasza:
28%
Természetesen nem. Ha dugni felnőtt, akkor ahhoz is legyen az, hogy megkeresse az óvszer árát
ápr. 30. 22:59
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ 😅

Multkor a lányom a lidlibe a kasszánál szeretett volna. 3 éves, tetszett neki a doboza. Nem vettem.

Fiam 12éves. Ha kíváncsiságból, viccből, lifinak, stb szeretne, arra sem vennék.

Viszont ha pár év múlva szüksége lesz rá, akkor minden további nélkül.

Inkább, minthogy egy esetleges gyerektartást kelljen fizetnünk

máj. 1. 07:03
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
7 - De jó fejek vagytok!!! Jó ilyet olvasni!!! Grat!
máj. 1. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!