Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vettél/vennélna gyerekednek...

Vettél/vennélna gyerekednek óvszert?

Figyelt kérdés

ápr. 30. 16:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
igen, vettem amikor 16 eves volt. nehany alkalommal en vasaroltam de kesobb mar megvette maganak is.
máj. 1. 14:23
 12/18 anonim ***** válasza:
61%

Adnék pénzt vegyen

Nem akarnám tudni milyen mèretű kell neki

máj. 1. 14:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#10. Köszi szépen, de ez ennyire kirívó eset lenne? 7es vagyok.
máj. 1. 17:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze
máj. 1. 22:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ez nem is kérdés. Inkább ez mint hogy elkapjon valamit vagy teherbe essen/ejtsen valakit. Tök normális felelős gondolkodás, hogy védekezne. Ne szabad ezt tabusítani, hogy számára is természetes legyen, hogy megvesz egy óvszert.

Az meg szerintem naiv és rossz elgondolás, hogy ha nem veszek neki, akkor biztos nem fog szexelni sem..

máj. 2. 00:21
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk van egy kosár, ahol mindig van, 3 nagyobb gyerek van 16F, 18L és 19F, tudjak hogy ott megtalálják, mindig fel van töltve.
máj. 3. 22:18
 17/18 fsb1000 válasza:
100%
Persze!! Nekem is kellemetlen volt megvenni az elsőt. Ma már rendelni is lehet webshopból, és madarastesco-ban is van választék, úgy hajítja tovább a pénztáros, mintha csoki lenne. Fel sem néz. // Kiegészítés: Sokan nem tudják, hogy van több méretű óvszer. Általában az EU átlagméretet árulják mindenhol. Ez a 90%-nak pont jó. SzexShop-ból lehet kisebbet és nagyobbat rendelni. Talán jobb ha szorít, mintha leesik. (legyűrődik, ha nagy)
máj. 4. 11:01
 18/18 anonim ***** válasza:
16 - 10*! Lopom az ötletet!
máj. 4. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!