Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Túlreagálom a dolgot vagy a...

Túlreagálom a dolgot vagy a fiam szerelmes a barátjába is?

Figyelt kérdés

Régebb óta ismerik egymást, mert pár faluval távolabb laknak egymástól, de 14 éves koruk óta egy csapatban fociznak, azóta lettek jóban. Edzések, meccsek után még maradtak tovább, aztán egy társaságba keveredtek, együtt járnak szórakozni is.

Most 11. osztályosok és teljesen megbolondult tavasszal a fiam, nyáron meg elvesztettem a kontrollt.

Párszor láttam olyan dolgokat, amiken kiakadtam: pl. udvaron voltak és az ablakból látom, hogy úgy eszik a ropit, hogy a fiam a szájába veszi, a barátja meg leharapja a végét. Volt olyan, szintén az ablakból láttam, hogy a fiam ült a hintaágyban, a haverja meg úgy feküdt és telefonozott, hogy a feje a fiam ölében. Vagy pl. vmi matekfeladatokat csináltak és a fiam combján volt végig a barátja keze. Meg még tudnék több példát is felhozni. De hallottam már, hogy egyszerre mentek el zuhanyozni. Abba már nem gondolok bele, ha nála alszik, mi lehet ott.

A barátnak van egy aranyos barátnője, akit ismerek, a családjával is jóban vagyok, szerintük nagyon szeretik egymást, jól megvannak. Ezért se értem ezeket a dolgokat. Fiamnak is volt már barátnője, és találkozgat egy lánnyal.

A férjem szerint hagyjam rájuk, túlgondolom, beleképzelek mindent a barátságukba, ne nézzek mindenféle ostoba videókat, túl élénk a fantáziám, ezekben a dolgokban nincs semmi.

Tanácstalan vagyok, tiltani nem szeretném, meg nem is tudnám őket, mivel egy helyen fociznak és kb. 7-8 km-re laknak egymástól.

nov. 2. 10:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
85%

ennyi idősen még keresik a szexualitásban is azt h ö kik is

simán lehet h biszex a fiad - lányok és fiúk is vonzzák

nov. 2. 20:38
 22/41 anonim ***** válasza:
28%

21

nem, nem keresnek semmit már 11. ben rég tudják :D

úristen ti melyik bolygón éltek

"keresi" 17 évesen 🤣😂🤣🤣

13 évesen drága.. akkor keresik

nov. 2. 21:59
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
22 És minden ember egyforma? Vagy csak a melegek egyformák, hogy 17 évesen már biztosan tudják? De ha tudja akkor is simán lehet, hogy inkább tagadja saját maga előtt is.
nov. 2. 22:27
 24/41 anonim ***** válasza:
97%

23

öröklött magatartásformához hasonló a vonzalom, azt nem te döntöd el hogy 13, 18 vagy 30 évesen vonzódsz valakikhez

ahogy a szőrösödést sem, jön magától 11-14 éves kor között, asszem. ebben nem vagyok biztos.

ez az eldönti ki kihez vonzódik baromság csak politikai fogás... lgbtq-s fa*zág

inkább úgy kéne mondani " bizonytalan abban hogy jó e neki az a nem, mer nem tetszik neki, hogy mondjuk fiúkhoz vonzódik" és nem pedig

"eldönti kihez vonzódik" 😅 hagyjuk a kamut.

nov. 2. 22:35
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

kamaszos bizonytalanság ha azt mondja valaki nem tudja..

nagyon jól tudja.. csak szégyelli, de a csökött felnőttek meg szó szerint veszik amit mond a gyerek, én erre tippelek :)

nov. 2. 22:36
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Jól elcsevegett velem valaki úgy, hogy nem is én írtam. 😄 11-es vagyok, és ezen kívül azt az egy választ írtam. 😆

Nem parancsnak értettem, csupán arra akartam célozni, hogy a gyermek identitásába a szülő nem szólhat bele, mert nincs értelme. Ez nem tiltástól függ, nem tudja a szülő heteróvá varázsolni a gyermekét. Nyilván abba már van beleszólása, hogy ne olyanokkal barátkozzon, akik rossz irányba viszik, de erről itt nincs szó. Az identitásán nem tud változtatni. Erre akartam utalni. Ha lebeszélné a fiúval való "barátkozásról", lenne idővel másik "pajtás", így nincs értelme beleszólni.

nov. 3. 09:06
 27/41 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező. Megértem az aggodalmadat a befolyásolásról. Viszont az inkább kisebb gyerekeknél fordulhat elő (sajnos :( ), amikor még nem nagyon tudnak a szexualitásról semmit. Egy hetero 17 éves fiút nem lehetne ilyesmire rávenni, épp úgy, ahogy rád sem lehetne ilyen hatással egy másik nő. Mégha csak kísérletezés is, valamennyi hajlam ahhoz is kell. Mert egy hetero fiúban undort váltana ki a közeledés, és elzavarná a másikat a francba.

Rávenni maximum terrorizálással lehetne, de annak lennének jelei (félelem, agresszió, szorongás a támadó jelenlétében), de a leírásod alapján nincsenek.

nov. 3. 09:29
 28/41 anonim ***** válasza:
57%

Szia! Meleg férfiként mondom, hogy ez így igazából semmit sem jelent. Ha tényleg meleg lenne, szerintem nagyobb odafigyeléssel titkolná a dolgot (én legalábbis annak idején igyekeztem ezt minél jobban elrejteni a szüleim elől). De még ha éreznek is egymás iránt valamilyen vonzalmat: ez simán benne van még a kiskamaszos útkeresésben, és lehetséges, hogy ki is növik, mint azt nagyon sokan teszik (nekem is volt egy ilyen barátom, és mostanra már felesége és gyereke is van).

Ha pedig nem... nos, akkor várd meg, hogy ő mondja el neked, hogy mi a helyzet - te semmiképp se forszírozd ezt a beszélgetést, mert csak elidegeníted magadtól a fiadat. És ha ez megtörténik, próbáld meg a lehető legjobban elfogadni. Ha tényleg meleg/biszex, akkor a te támogatásod és elfogadásod a világot fogja neki jelenteni és segíteni fogja őt egy életen át, hogy ne érezze magát kirekesztettnek a világban.

nov. 3. 12:33
 29/41 anonim ***** válasza:
43%

28

semmit nem jelent hogy 2 fiú egymás ölében alszik? :DDD

én 2017 ben végeztem gimit az igaz de akkoriban hozzá nem nyúltunk más fiúkhoz.. csak kézfogás 😅

szal mint hetero 100% approved.. hogy melegek

nov. 3. 13:00
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Tisztázzunk valamit, ezzel már így születnek, nem menet közben alakul ki, hogy én akkor most meleg leszek. Az más kérdés, hogy valaki pròbálkozik az ellenkező nemmel is, vagy pròbálja elnyomni, de a hajlam vagyis, hogy a saját neméhez vagy mindkettőhöz vonzòdik már a kezdetektől benne van.
nov. 3. 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!