Mennyire normális ez a korában?
Figyelt kérdés
Fiam 13 éves és amikor mentem érte iskolába, láttam, hogy egy lánnyal csókolozott, másnap pedig más lánnyal volt a csók. Kérdeztem fiamat, hogy szeretne-e mesélne róluk, mire mondta, hogy csak ki akarta próbálni, meg hogy nem is ő kezdeményezett, hanem a lányok stb.dec. 3. 08:10
2/6 anonim 

válasza:

válasza:Nem helyes, de normalis. Csak 13 eves, hadd kovessen el hibakat. Ennel joval nagyobbakat is fog meg.
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Csatlakozom a ketteshez, nem helyes, hogy 2 nap 2 lányt is megcsókolt, de normális. Épp ideje elbeszélgetni vele a párkapcsolatokról és a szexualitásról (akkor is, hamár túlvagytok rajta, ismét). Leginkább az érzelmi oldalról, a nemet mondásról, hogy semmit se csináljon azért, mert más akarja, vagy mert más már csinálja és "ciki" ha ő nem stb. Ez fiúknál is nagyon fontos. Ha kíváncsi és megszeretné csókolni vagy viszonozni az normális, semmi baj ezzel. Kamaszodik, a hormonok elöntik az agyát, kíváncsi, teljesen normális.
4/6 anonim 

válasza:

válasza:felnőtt vagy, ergo voltál 13. Próbálj emlékezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!