Elengednétek a 14 éves lányotokat Budapestre a baratnőjével találkozni?

válasza:

válasza:Én fiút se engednék el egyedül este a fővárosba, amennyi kretén van.
Én(fiú) mindig megvártam a lányokat vidékről és együtt utaztunk, 1f 1l, 1f 2l, vagy 2 lány 2 fiú, esetleg csoport. Jó döntés volt mert van néha hogy részegek fel akarják szedni vagy beléd kötnek. Akik már az iskolában is egymás italába kevernek, azoktól semmi jót ne várj egy sötét zajos helyen. Biztonságos hely nincs, az élet nem áll meg...
Voltam már durva techno buliban ahol drogot akartak rámtukmálni, meg voltam kultúr/romkocsmában, ég és föld. A lányok többsége már 18 alatt ivott meg cigizett, de a hely biztonságos volt. A vonat zűrös, mikor felszáll 1 csapat ork...
Én sosem éltem vissza a lányok bizalmával, de biztos van aki kihasznál 1 részeg lányt.
Engem viszont ismert a családja.
Mindig legyen 1 ismert barát mellette akire számítjat! Néha felhívod vagy ráírsz, nem sértődik meg. De ne 3-4 alkalommal, mert az idegesítő.

válasza:

válasza:Nem engednem el egyedül, hogy egy olyan barátnővel töltsön időt a fővárosban, akit és akinek a szüleit nem ismerem.
A lányod kiskoru, te vagy érte teljes körűen felelős.

válasza:

válasza:

válasza:Engem elengedtek 14 évesen egy online játék találkozóra(2 órányi buszozás volt). Meg volt beszélve, hogy várnak a buszmegállóban, vissza is kísértek az állomásra(felnőttek voltak a szervezők). Nem volt gond.
Ha a barátnője szülei kimennek elé, tisztes távolságból figyelnek a lányokra, és vissza is kísérik, akkor elengedném.
Egyedül biztosan nem, és szülőkkel is nappali program lehetne, legkésőbb 6-7 órára haza kellene érnie.
További kérdések:
Rossz körülmények között alkoholizmus miatt elhanyagolt gyerek lenne 14-18 éves kora között. Jó tanuló, de sajnos internet függőségbe játék függőségbe menekül az otthoni veszekedések miatt. Születik egy öccse akire haragszik ha sír néha bántja is. Sajnos az kisbaba az...
Napi szinten hallani ilyen tragédiáról. Ez most valami új challenge náluk? Sokkal hasznosabb lenne ha fociznának.
Megyünk nyaralni, jön a lányom barátja is velünk. Mondta az anyukája, hogy beszáll a költségekbe. Mondtam, hogy felesleges, nem kell, meghívtuk. De ő ragaszkodik hozzá, hogy akkor egy vacsorát, vagy ebédet a fia álljon. Engednétek? Vagy mit illik ilyenkor? Nem...
A 16 éves fiam imád szaunázni. Mindig mikor megyünk fürdőkbe egyből a szauna érdekli, de láttam, hogy ez okozhat meddőséget. Nem mindig a 80-90 fokos szaunába megyen, inkább a bioszaunába vagy az infraszaunába. Hagyam neki továbbra is vagy meddő lehet ettől?
Átlag iskola kezdéshez mennyi váltás ruhája van a kamasz gyerekesnek? Van külön olyan amit suliba hord és otthoni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!