Elengednétek a 14 éves lányotokat Budapestre a baratnőjével találkozni?

válasza:

válasza:felvinném autóval, aztán amíg barátnőzik, én lefoglalnám magam valamivel egy pár utcányira tőle. akkor ha kellek, mert összerúgták a port vagy valami, érte mehetek, de amúgy nem lihegnék a nyakában. ha a másik gyerek helyi, ismeri a saját városát.
vonattal utazni nem engedném egyedül, bár azt szerintem felnőttként sem veszélytelen, egy dobozban összezárva ad abszurdum órákig, menekülési lehetőség nélkül a drogos-csöves szennyel.

válasza:"egy dobozban összezárva ad abszurdum órákig, menekülési lehetőség nélkül a drogos-csöves szennyel."
Azért moderáld már magad!
Tisztes polgárok, diákok százezrei utaznak naponta tömegközlekedési eszközökön, közte vonaton is.
Az általad említett "szenny" inkább a fővárosi éjszakai járatokon utazik, nem az intercity-n.
Amúgy meg nyáron rendszeres a rendőri jelenlét a vonatokon.

válasza:A nagyobbik lanyomat siman mert o talpraesett nem panikolos tipus megoldja amit kell.
A kisebbiket haaaaat kerdessel mert o nem olyan mint a novere. ha calami nem ugy van kepes panikolni.

válasza:Én 14 évesen mentem Bp-re középiskolába úgy, hogy előtte életemben nem mászkáltam ott egyedül, de szülőkkel is csak kocsival. Elég szar lett volna, ha nem engednek el pl a gólyatalálkozóra vagy később az iskolába.
Mi abban a veszélyes, ha reggel felül a vonatra, délután, kora este meg elindul haza? Napközben meg egy a várost ismerő korabeli lánnyal (aki biztosan az, aki, nem egy neten megismert ember, akit sose láttatok) mászkál és nem discoba mennek, hanem sütizni?
2026 van, ott van a kezében az okostelefon. Legyen internete, tanulja meg kezelni a BKK Go appot, Google Mapset, akkor biztos nem fog eltévedni sem. De egyébként se valószínű, mert gondolom a barátnője ott fogja várni a pályaudvaron meg vissza is kíséri. Ha nem, akkor erre kérje meg.

válasza:23, hogy mindig van egy vonatbzi, aki azonnal thomas a gőzmozdony védelmére kel... persze van rendőr, a propagandamagazinban biztos... azért egy gyerek biztonságát erre alapozni meredek. fényes nappal is tele van velük minden, majd ha lesz peronjegy, meg valódi biztonsági személyzet, ami nem nyálcsorgató idiótákból áll, lehet róla beszélni, addig felesleges.
kérdező legalább műanyag palackos üdítőt ne adj neki az útra, az külön bevonzza a szennyet.

válasza:28-as: szerintem menj sürgösen orvoshoz, ennyire beteg hozzzászólást ritkán lehet olvasni!
Emberek - és gyerekek - ezrei mennek naponta vonattal, és túlélik minden gond és inzultus nélkül.
Nem mindenki milliomos, akit soför visz mindenfelé, soha életében még nem ült vonaton, fogalma sincs a valós életröl.
További kérdések:
A lányom 15 éves. Megyünk nyaralni, és a barátja pont ugyanakkorra hívta őt, hogy menjen velük. Én próbáltam kompromisszumot ajánlani, hogy akkor az első 2 napot töltsék velünk, aztán mehetnek, de a fiúnak ez nem tetszik. Aztán mondtam a lányomnak, hogy akkor ő jön...
99%-ban tragédiával végződik. Ki van írva hogy "felmászni tilos és életveszélyes"
Egyedülálló apaként nevelem a 16 éves lányaimat. Pár napja elkezdtek egy olyan helyre járni ahol vegyesen vannak naturisták és fürdőruhások és Ők is nudiznak ott. Én ettől nagyon féltem Őket, mert ez nem egy hivatalos naturista strand ahová a koruk miatt még nem...
Vagy már nincs erre igény? Gondolom ott tudnának még ismerkedni, kalandozni, ha már máshol nem nagyon lehet
Nem csak párkapcsolat, akár kalandok, randizás, vagy random kibeszélés mennyire jellemző?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!