Hazudtam anyának, mit tegyek? 13/L.
Figyelt kérdés
1-kor hazaértem, miközben nyitottam az ajtót jött a postás. Mondta hol írjam alá és átvettem a levelet. Ezzel annyi a gond, hogy anya nem engedi hogy átvegyek levelet, mert az ő hivatalos papírja és ő majd elmegy érte a postára. Nagyon bánom, volt már ilyen akkor lekiabált, minek veszem át az ő hivatalos dolgait, nem rám tartozik, majd elmegy érte stb. 2-kor elmentem a munkahelyére mert végzett a munkával, a levelet a postaládába dobtam. Mikor jöttünk haza anya megkérdezte volt-e a postás. Mondtam nem volt. Azután megtalálta a levelet, de látta ajánlott levélként jött, mert rá volt ragasztva valami. Azt mondta majd bemegy a postára ez ügyben, ha ajánlott miért dobták be a postaládába, mert alá kell írni. Mit tegyek? Nagyon félek ha kiderül anya életem végéig haragudni fog rám.2014. máj. 5. 17:23
1/8 anonim válasza:
elöszöris életed végégig tuti nem fog rád haragudni. Az nem igazán értem miért nem veheted át a leveleket, gondolom ugysme bontod ki, legalább örülne hogy nem kell érte még egy kört tennie. De persze mindenkienk vannak fura dolgai. Inkább valld be hogy te voltál és mondd meg azért tetted mert a multkor is leüvöltött és kérj bocsánatot.
2/8 anonim válasza:
Mondd el neki őszintén, hidd el nem lesz annyira mérges, mintha átvered és holnap bemegy a postára és leégeti magát. Ott kiderül. Állj elé és mondd el az igazságot, azt is hogy nem akartál hazudni meg rosszat, csak pont jött a postás és odaadta neked.
3/8 anonim válasza:
Nem értem miért nem láthatod... Nem bontod ki... Szerintem mond el neki,hogy siettél és letámadott a postás,hogy írd alá.
4/8 anonim válasza:
Mondd el, légy őszinte! Egyrészt értékelni fogja, hogy oda állsz elé, és elmondod az igazat, másrészt nem égeti le magát a postán, ha holnap bemegy.
Abban igaza van, hogyha ajánlottként érkezik egy levél, ne dobják be a postaládába. Hiszen ilyet nem lehet, emiatt jogosan lenne ideges.
Inkább mondd el neki, hogy amikor jöttél haza, akkor jött a postás, és a kezedbe nyomta a levelet, hogy vedd át anyukád helyett és aláíratta veled, ahol kellett.
5/8 anonim válasza:
Egyetértek! Mondd el anyukádnak, de nyugi. Szerintem nem is lesz baj:)
14/L
6/8 anonim válasza:
szerintem is mondd el az igazat. az őszinteséget nem büntetik.
7/8 anonim válasza:
Ha csak átvetted az Anyukádnak szóló levelet, de nem bontottad ki, az szerintem nem baj.
8/8 anonim válasza:
Szerintem az anyukáddal van néhány baj, ha a saját gyerekének ilyen hülyeségek miatt félelmet okoz. Sajnos 13 évesen neked kéne elmagyaráznod hogy ilyen miatt nem érdemes idegeskedni. Szerintem titkol valamit és fél is valamitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!