Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elitélendő az ha sörözőbe...

Elitélendő az ha sörözőbe járok péntekenként és cigizek 1 éve? 15/L

Figyelt kérdés
Nem vagyok a szokasos kis r*banc aki fuvel faval es nem is iszom le magam csak par sor es ilyenek...a cigizes meg abba tudnam hagyni csak jól esik.Szóval ti rosszemmel nézitek az ilyen lányokat ( szülők és kortársaim) ?
2014. máj. 5. 18:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%

Off: Istenem, de imádom ezt a "lány létedre" dumát :D Egyenjogú társadalom, ja....

On: Én nem ítélem el, és az ismerőseim (korombeliek) többsége sem, akit ismerek. Nem tudom miért vagdalóznak olyannal, hogy ezt azért csináljuk, mert menő. Részemről rohadtul nem. :) Pedig én is 14 éves korom óta cigizek, piálok. Most 17 vagyok, szóval, ha nem is sokkal, de kicsivel okosabb vagyok, mint akkor. És még mindig csinálom. Mert szeretem. Mert jó érzés.

Speciel tizenéves függőket nem ismerek, sem nikotin, sem alkohol tekintetében. Nyilván később alakul majd ki, de azért nem mindenkinél.

Őszintén engem az sem érdekelne, ha valaki elítélne ezek miatt, de gondolom téged sem. Anno is ittak, cigiztek, drogoztak a fiatalok, és azért szerintem végül a többség kinövi. Max. a cigizést nem.

Mindenki a saját életének kovácsa, van aki jobban, van aki rosszabbul dönt egyes helyzetekben, de ezekben másnak nincs beleszólása, elítélni pedig 2 sor alapján senkit sem kellene.

17/L

2014. máj. 5. 22:47
 12/28 anonim ***** válasza:
69%

Nembaj ha bulizol,énis járok,de a cigit TEDD LE!

Tiszta hülyeség..attól nem leszel nagylány.:)

Én csak inni szoktam,meg ha van akkor vp.A cigit tedd le!

2014. máj. 5. 23:13
 13/28 anonim ***** válasza:
60%

Több eszed van, mint az itt található erkölcslovagoknak, és mintaszülőknek.

2014. máj. 5. 23:33
 14/28 anonim ***** válasza:
28%

Ugyan. Ha jól esik csináld. Teljesen tisztában vagyok mit tesz velem a dohányzás, mégis 12 éves korom óta cigizek. Ez olyan, hogy tudja az ember, hogy ha csokikat eszik meghízik, de attól még megeszi.

De amúgy az emberek nagy része elítéli. Mondjuk nem tudom hogy vagy képes meginni a sört, ha szórakozni megyek csak cherryt vagyok képes inni, a többit nem szeretem :D

2014. máj. 6. 08:32
 15/28 anonim ***** válasza:
35%

Ha szereted csináljad..!

16l

2014. máj. 6. 13:08
 16/28 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem elítélendő, mindenki azt csinál a saját életével, amit szeretne, de én nem tartanék veled.

Az viszont gáz, ha pl másokat cseszegetsz, mert nem csinálják, vagy nem bírod ki nélküle. A cigizést a helyedben abbahagynám, sokan mondják, hogy ők bármikor leteszik, utána meg egy hetet nem bírnak ki nélküle...Persze lehet, hogy nálad nem így van...

A szüleidet te ismered, vannak akik nem ítélik el, meg olyanok is léteznek, akik kiakadnának.

Mondjuk az érdekelne, hogy milyen pénzből teszed ezt, és mennyit költesz rá, mert pl napi 1 doboz cigi már elég húzós "hobbi":D Vagy ha a sörözőből taxival mész haza, stb. (Hogy engednek be egyáltalán?)

Szerintem lehetne jobb szórakozást is keresni, hogy ne az rögződjön be benned, hogy péntek=cigi, pia, mert így elég silány lesz a társasági életed egy idő után... Menjetek néha máshova is, ez jó lehetőség arra is, hogy megtudd, hogy csak a közös dohányzás/ivás tart össze titeket, vagy valóban jó barátok vagytok. Ha már eszedbe sem jut más program, csak hasonló "műfajok" (pl van néhány ismerősöm, akik néha kiülnek egy parkba sörözni, a változatosság kedvéért, de ettől még a program ugyanaz marad:D), akkor már baj van...

2014. máj. 6. 14:20
 17/28 anonim ***** válasza:
50%

Igen, nagyon elítélendő.

Biztos azt hiszed, hogy nagyon menő vagy ettől ( pár osztálytársam sajnos(!) rendszeresen cigizik és iszik is, de ők nagyon büszkék rá, egy hónapban mnimum 1x szóba jön, h ők mennyit ittak péntek este, vagy az egyik csaj, hányszor dugott a 17(!) éves pasijával. És ez mind 8. osztály. Szánalmasak. de csinálják csak az ő bajuk lesz később.)

de visszatérve a témához, ne hidd, hogy menőbb leszel tőle, vagy hogy ez nagyon jó. A vizipipát se próbáld ki mert ugyanolyan káros mint a cigi ( pont multhéten beszélt erről suliban a védőnő), ( de persze a feljebb említett személyeknek már rég beszerzett az anyja egyet- ezt is ők mondták- dicsekedve-.-)

Lényeg ami lényeg, hogy a cigizést ha tényleg olyan simán abba tudnád hagyni, mint ahogy állítod, akkor Hagyd Is Abba!!

A péntek esti sörözgetést is! Mert még kicsi vagy hozzá(hiába hiszed h nem)!

Már csak azért is hagyd abba, mert a cigivel- vagy a szombat esti bulikkal majd biztos megismersz olyan embereket is, akik mondjuk drogoznak, vagy illegális dolgokat csinálnak. És persze a drogot is majd csak kifogod próbálni, utánna meg majd azt mondod, hogy simán abba tudnám hagyni stb. Na Persze! Egyenesen fogsz lecsúszni a lejtőn, ha ezt nem hagyod abba!

Ezt még én is látom 14 éves ésszel.

Egyébként bocs, hogy megkérdezem, de anyukád elenged szombatonként sörözni, meg cigizni? vagy nem is tud ezekről a dolgokról? Mert akkor sürgősen megoszthatnád vele! 14L

2014. máj. 6. 17:36
 18/28 anonim ***** válasza:
19%

Utolsó:

A vízipipa egyátalán nem olyan káros mint a cigi... Nem az iskolai védőnőktől kéne tájékozódni, érdekes Dr. Zacher Gábor is megmondta, hogy sokkal kevésbé káros mint a cigi... Nem tudom Te hogy vagy vele, de én inkább hiszek a doktorútnak mint egy iskolai védőnőnek...

2014. máj. 6. 17:53
 19/28 anonim ***** válasza:
25%
doktorúrnak*
2014. máj. 6. 17:53
 20/28 anonim ***** válasza:
24%

A vizipipában ugyanúgy van nikotin, és kátrány ( meg még sok más is, de nekünk ezt a 2őt emelték ki) mint a cigiben, csak mivel a vizipipánál meleg levegőt szívsz be, az még jobban kitágítja (talán ) a légzőcsatornát( vagy mit, nem tudom ilyen szakszó volt) ezért még károssabb is. Ugyan ez vonatkozik az elektromos cigire is.

Szóval nem tudom, neked az a doktor mit mondott, de jobban is utánna kéne olvasnod/olvasnotok. Előző előtti voltam 14L

2014. máj. 6. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!