Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mikor normáljd...

Szerintetek mikor normáljd egy lánynak elveszteni a szüzességét?

Figyelt kérdés
14-15körül gáz?
2014. máj. 6. 23:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Semmikor nem gaz, ha azert veszted el mert te szeretned es keszen allsz ra, nem pedig azert dugatod meg magad valami paraszttal mert "az osztalybol mar csak en vagyok szuz".
2014. máj. 6. 23:32
 2/18 anonim ***** válasza:
29%
Akkor amikor 2 emelet kozt megall velunk a lift. Tokeletes pillanat.
2014. máj. 6. 23:40
 3/18 anonim ***** válasza:
74%

"Szerintetek mikor normáljd egy lánynak elveszteni a szüzességét?"

Miután megtanult helyesen írni....^^

2014. máj. 6. 23:45
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megérett rá és olyan párja van, akivel tényleg szeretik egymást, ez van, akinek 16 évesen, van akinek 26 évesen jön össze, egyik céglet sem gáz, de visszagondolva 14-15 évesen még nagyon éretlen voltam, jó hogy nem akkor történt.
2014. máj. 7. 03:40
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
hát én a leghamarabbi időpontot 16-17 körülire tenném.
2014. máj. 7. 06:08
 6/18 anonim ***** válasza:
92%
Akkor normális, ha nem a szüzességed akarod elveszíteni, hanem szerelmeskedni akarsz egy olyan fiúval, akiről biztosan tudod, hogy tényleg szeret, és nem csak a tested kell neki, és te nem azért mész bele, hogy túl legyél rajta.
2014. máj. 7. 07:40
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
a 14-15 azért korai, de persze nem mindegy milyen körülmények között. A lényeg hogy te lelkileg késznek érezd rá magad és legyen egy tartós szerelmen alapuló kapcsolatod. Az hogy ismersz pár hónapja egy fiút még nem az.
2014. máj. 7. 07:43
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor normális, ha már van egy tartós kapcsolatod, nem 5 perce találkoztatok egy buliban, védekeztek, van egy nyugodt hely/alkalom rá és mindkét fél akarja.

Szerintem 14-15 évesen korai, én még nagyon gyerekes voltam akkor, és a többségnél is így van, de ez nem szentírás...

2014. máj. 7. 07:57
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen 14-15évesen nagyon korai.
2014. máj. 7. 08:46
 10/18 anonim ***** válasza:
63%

én 15 évesen vesztettem el a barátommal, már több mint egy éve voltunk együtt. egyáltalán nem bántam meg, még mindig együtt vagyunk, és mivel kivárta velem azt a 14 hónapot tudtam, hogy nem csak arra kellek neki. volt barátnőm aki már egy hónap múlva feküdt le először a barátjával, aztán még ő nézett rám hülyén, hogy én mit váratom az enyémet.. én akkor éreztem megfelelőnek és te is csak akkor menj bele, ha tényleg megbízol a fiúban és nem csak menőségből dugatod szét magad. amúgy is magánügy az egész, nem kell mindenkinek tudnia.

16L

2014. máj. 7. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!