Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek hányig lesz holnap...

Nektek hányig lesz holnap tanítás? Milyen órátok lesz?

Figyelt kérdés

KÉREM CSAK AZ ÌRJON AKINEK HOLNAP LESZ SULI

Nem tudom hànyig leszünk mert valaki azt mondja 1-ig, de olyat is hallotam hogy 11-ig.

Nekünk holnap:

1. Matek-dogàt ìrunk

2. Földrajz-dogàt ìrunk

3. Angol

4. Tesi- szerintem 20 perc el fog menni az óràbòl, mert 10 percet mindig szokott kèsni a tanàr. 10 percet beszèlgetni fogunk mert ofõ 2 napja nem volt suliba ès az osztàlyfõnöki óra is elmaradt

5. Irodalom

13/L. 7.osztàly

2014. máj. 9. 18:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hogy egyes sulikban milyen szemét a rendszer!

Bocsi, tudom, hogy nem kérted, de nekem nem lesz holnap suli, viszont ilyen napokon nekem még sosem volt rendes tanítás, mindig valami iskolai programot szerveztek, takarítottunk, termet díszítettünk, kirándultunk, akármi, de tanítás sosem volt! Ezért is lepődök meg annyira, hogy más sulikban nem ez a szokás.

2014. máj. 9. 23:53
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!!

Mindenkinek ment a zöld kéz :)

Nálunk sajnos kevés a program a suliba :(

Szerintem matekból nem írunk dogát, mert tegnap felírtuk az új címet a füzetbe, és nem úgy mondta a tanárnő a dolgozatírást, mint aki komolyan veszi.

Földrajzból tuti doga lesz, mert nagyon szigorú a tanár. Egész órán fogjuk írni.

Annyit megtudtam rövidített órák lesznek.

2014. máj. 10. 07:28
 13/15 A kérdező kommentje:
11:15-ig voltunk suliba
2014. máj. 10. 11:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekünk úgy volt,hogy sportnap lesz,de a "rossz" idő miatt elmaradt,így tanítás volt a pénteki órarend szerint.

40 perces órák voltak

1.fizika

2.német

3.nyelvtan

4.matek

5.infó lett volna,de elmaradt

6.tesi-tegnap hosszabb volt,így ma ez sem volt

11:20 végeztem.15/L 9.osztály

2014. máj. 10. 14:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Mi matekból nem írtunk dogát, mert kevesen voltunk. Föciből írtunk, de olyan feladatok voltak amit nem is csináltunk. Angolból ismételtünk. Tesin a lányok az iskola körül sétáltak. Irodalom önismereti tesztet töltöttünk ki.
2014. máj. 10. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!