Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ha teherbe esnétek...

Kamaszok! Ha teherbe esnétek megtartanátok a babát vagy elvetetnétek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 13:29
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim válasza:
33%
Én mélyen elitélem azokat akik elvetetik a babájukat. Az az aprócska élet nem tehet arról hogyna szülei felelőtlenek voltak.... és egyben nagyon aggaszt, kiborít hogyn már a 15 évesek lazán rá mondják hogy : nem baj ha lesz gyerek majd elvetetem. Hiába hivatkoznak a nők jogaival. a gyereknek ugyanannyi joga van MÁR MAGZATI KORBAN!! Keresik az utcákon a gyilkosokat miközben tömeggyilkosok mellet sétálnak el nap mint nap! ha volt már olyan hülye, hogy belement egy hülye3ségbe akkor válalja a felelősséget és vallja be a szüleinek hogy buta volt. Érett felnőttel százai
2016. júl. 13. 13:59
 52/55 anonim válasza:
Én mélyen elítélem azokat akik elvetetik a babájukat. Az az aprócska élet nem tehet arról hogy a szülei felelőtlenek voltak.... és egyben nagyon aggaszt, kiborít hogy már a 15 évesek lazán rá mondják hogy : nem baj ha lesz gyerek majd elvetetem. Hiába hivatkoznak a nők jogaival. a gyereknek ugyanannyi joga van MÁR MAGZATI KORBAN!! Keresik az utcákon a gyilkosokat miközben tömeggyilkosok mellet sétálnak el nap mint nap! ha volt már olyan hülye, hogy belement egy hülye3ségbe akkor válalja a felelősséget és vallja be a szüleinek hogy buta volt. Érett felnőttel százai vágyakoznak gyermekre mikozben valami oknál fogva nem lehet neki. és mindeközben meg a felelőtlen tinédzserek sorra vetetik el a gyereket. De sajnos nem minden felnőtt felnőtt. Sok felnőtt nő is inkább az abortuszt választja. Szánalmas ami ebben a világban folyik. Gyilkosok között élünk... És nem fog semmi megváltozni mert már a társadalomban elfogadott sőt aki nem az abortusz mellet van azt le is fikázzák. Ezért akik ellen érvelnek azoknak halk a hangjuk mert senki nem szereti ha ki van közösítve. Nem egyszer jártam már úgy hogy lefikáztak csak azért mert én az élet mellet pártolok. Az embereknek fel kéne nyitniuk a szemüket. De senki nem teszi, mert be vagyunk skatulyázva. Undorító most megy egy úgynevezett "civilizált életformában" Szánalmas....
2016. júl. 13. 14:05
 53/55 anonim válasza:
előző vagyok* csak ketté szakadt a válaszom :D
2016. júl. 13. 14:07
 54/55 anonim válasza:
Megtartanám,ha nagy lennék.De csak 14 vagyok
2023. máj. 16. 18:43
 55/55 anonim válasza:
Megtartanám, bár csak 14 vagyok. Nem tudnám elviselni a gondolatot, hogy megöltem a saját gyermekemet.
ápr. 21. 16:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!