Miért nem tudok szeretni?
17 éves lány vagyok és képtelen vagyok a szeretetre.
Ha bármelyik barátom elkezdi bevallani, mit érez irántam, azonnal szakítok velük, leginkább csak alkalmi kavarásokat akarok, szó szerint menekülök az érzelmek elől.
A barátnőimmel is ugyanez van. Nem bízok bennük, azért vagyok velük, mert miattuk vagyok ennyire népszerű, "kitűnök" közülük, könnyen irányíthatom őket, azt teszik, amit mondok. Nem bízom bennük, tudom, hogy bármikor elfordulnának tőlem, ha nem állna érdekükben, hogy jóban legyünk.
De miért nem tudok szeretni senkit igazán?
Miért menekülök az érzelmek, érzések elől?
Ez idővel változni fog? (kiskoromban is ilyen voltam)
Ezt ennyiből lehetetlen megmondani. De nem is kell mindjárt pszichológushoz rohanni, a szavaid alapján értelmesnek gondollak és nincs akkora baj veled.
IGAZÁN szeretni nem sok embert fogsz az életedben, erre meg még rá is érsz. Nyilván miért járnál olyan srácokkal, akik iránt nem érzel semmit, vagy miért szeretnéd azokat az embereket, akikben nem bízol meg. Ez valójában egy oda-vissza dolog.
A legfontosabb viszont az, hogy önmagad szeresd. Ha ez megy, akkor kifele is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!