Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti befogadnátok egy új osztály...

Ti befogadnátok egy új osztálytársat?

Figyelt kérdés

Szeptembertől 8.osztályos leszek. Másik iskolába fogok járni. Utolsó év. Csendes, visszahúzódó vagyok. Félek nem fognak elfogadni, mert kialakultak már a barátságok. Ti befogadnátok, beszélnétek vele?

U.i.: Nehezen nyílok meg mások előtt, de ha beszélget velem valaki sokat is tudok beszélni.

2014. máj. 13. 18:52
 1/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok a "befogadnátok" szó kicsit furcsán hangzik inkább azt kérdezném barátkoznátok, beszélgetnétek velem.
2014. máj. 13. 18:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem en biztosan:) a legjobb baratnomet is egy ilyen "uj osztalytars" szemelyeben talaltam meg,ugyhogy igen.legyel egy kicsit nyitottabb,baratsagos,mosolygos.meglatod,minden menni fog,es joban leszel mindenkivel:) arra viszont vigyazz,hogy SOHA ne kavarj mas hata mogott csak azert,hogy valaki(k)nel bevagodj.de ne aggodj,minden rendben lesz!

14/l

2014. máj. 13. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én simán. Mindenkit érdekel az új osztálytárs. Lesz olyan akinek rögtön szimpi leszel, de olyan is akinek nem. Mindenki nem fog rögtön barátkozni veled, de ha nem húzódsz félre, akkor még barátokat is szerezhetsz. Sok sikert!
2014. máj. 13. 19:04
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Remélem így lesz :)

Soha nem kavartam senki háta mögött, ez nem jellemző rám. Ha hívnak beszélgetni megyek velük, ha hozzám szólnak válaszolok stb. Így szerintetek jó lesz?

A jelenlegi osztályom nem barátkozik velem. Szeptembertől járok ebbe a suliba.

2014. máj. 13. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nálunk,anno 3 éve, befogadtuk azt, aki nyolcadikba jött át:)
2014. máj. 14. 05:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Van olyan osztálytárs, aki nagyon gyökér, 3.ba jött hozzánk(8.os vagyok), és nem nagyon van "befogadva"

De pl. az egyik legjobb barátom tavaly jött.

Idén is jött új osztálytárs, vele is jóban vagyunk.

2014. máj. 14. 20:47
 7/9 anonim válasza:
Én 2 hónapja kezdtem másik suliban és nagyon jól fogadtak, teljesen otthonosan mozgok már közöttük, pedig én is visszahúzódóbb természetű vagyok :) sok sikert :)
2014. máj. 17. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Annak is nyitni kell a közösség felé, aki érkezik. Mi ballagás előtt kb. 2 hónappal kaptunk új osztálytársat, de annyira pozitív, mosolygós, kedves volt, hogy azonnal befogadtuk. Értem, hogy félős vagy, de akkor egy idő után majd nem kérdeznek a többiek... itt egy új lehetőség, hogy tiszta lappal indulj egy közösségben. Nem gondolnak rólad semmi rosszat, viselkedj úgy, amilyennek szeretnéd, hogy lássanak!!
2014. jún. 14. 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:

legyen humorod

ne legyél bezárkozó, azt fogják hinni lenézed őket

szal próbálj magadon kicsit túllépni, és energiát tenni a dologba

beszélgess mindenkivel, mondj humoros dolgokat amiken elehet nevetni

akár saját magadon is

de azért ne vidd túlzásba se, szal ne legyen erőlködés, kínos

érted. am ikor már kinos az amit a másik csinál

ezt ne csináld :)

gondolj arra, új közösség, új, tiszta lap, olyan benyomást tudsz tenni másokon amilyet te akarsz, még nem ismerik a negatív tulajdonságaidat

nem tudom mennyire tanulsz jól, de ha modnjuk igen, akkor segíts a többieknek, engedd hogy másoljanak rólad, dogában, házit

de ne hívd meg a többieket a büfében, csak ha ők is meghívtak

2015. febr. 24. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!