Ti befogadnátok egy új osztálytársat?
Szeptembertől 8.osztályos leszek. Másik iskolába fogok járni. Utolsó év. Csendes, visszahúzódó vagyok. Félek nem fognak elfogadni, mert kialakultak már a barátságok. Ti befogadnátok, beszélnétek vele?
U.i.: Nehezen nyílok meg mások előtt, de ha beszélget velem valaki sokat is tudok beszélni.
szerintem en biztosan:) a legjobb baratnomet is egy ilyen "uj osztalytars" szemelyeben talaltam meg,ugyhogy igen.legyel egy kicsit nyitottabb,baratsagos,mosolygos.meglatod,minden menni fog,es joban leszel mindenkivel:) arra viszont vigyazz,hogy SOHA ne kavarj mas hata mogott csak azert,hogy valaki(k)nel bevagodj.de ne aggodj,minden rendben lesz!
14/l
Köszönöm szépen. Remélem így lesz :)
Soha nem kavartam senki háta mögött, ez nem jellemző rám. Ha hívnak beszélgetni megyek velük, ha hozzám szólnak válaszolok stb. Így szerintetek jó lesz?
A jelenlegi osztályom nem barátkozik velem. Szeptembertől járok ebbe a suliba.
Attól függ.
Van olyan osztálytárs, aki nagyon gyökér, 3.ba jött hozzánk(8.os vagyok), és nem nagyon van "befogadva"
De pl. az egyik legjobb barátom tavaly jött.
Idén is jött új osztálytárs, vele is jóban vagyunk.
legyen humorod
ne legyél bezárkozó, azt fogják hinni lenézed őket
szal próbálj magadon kicsit túllépni, és energiát tenni a dologba
beszélgess mindenkivel, mondj humoros dolgokat amiken elehet nevetni
akár saját magadon is
de azért ne vidd túlzásba se, szal ne legyen erőlködés, kínos
érted. am ikor már kinos az amit a másik csinál
ezt ne csináld :)
gondolj arra, új közösség, új, tiszta lap, olyan benyomást tudsz tenni másokon amilyet te akarsz, még nem ismerik a negatív tulajdonságaidat
nem tudom mennyire tanulsz jól, de ha modnjuk igen, akkor segíts a többieknek, engedd hogy másoljanak rólad, dogában, házit
de ne hívd meg a többieket a büfében, csak ha ők is meghívtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!