Az én 17 évesem sajnos nem, nem tudom rászorítani:( Pedig kicsiként hozzá volt szoktatva ahhoz, hogy naponta egyen zöldséget-gyümölcsöt, de mióta kamasz, egyszerűen nem hajlandó:( Mi eszünk rendszeresen és a kistesója is, tehát van otthon és látja, kínálva van, de nem kell neki. Úgy próbálom megoldani, hogy sok zöldséges ételt főzök meg a gyümölcsöt a sütibe-pudingba teszem, így valamennyit legalább eszik, de ez nem ugyanaz, mintha nyersen enné. A málna volt a kedvence mindig is, most már lehet kapni és vettem neki a napokban, és azt is úgy kellett ráerőltetni.
2014. máj. 16. 09:45
2/19 anonim válasza:
Télen amikor van itthon valami gyümölcs,akkor mindig szoktam enni,jöhet bármi.
Nyáron kimegyek a kertbe és szintén bármi...barack,eper,körte,alma,cseresznye,meggy...stb stb.
Imádom a gyümölcsöket.
2014. máj. 16. 09:49
3/19 anonim válasza:
Én igen.
2014. máj. 16. 09:55
4/19 anonim válasza:
Egy tálba, ha kiteszed az asztalra, és szem előtt hagyod, akkor apránként rá fognak járni.Főleg délutánonként, mikor nasit kívánnak. Az epret, málnát, cseresznyét, ha megmosod, és tányérral a kezükbe nyomod, akkor szintén megfogják enni, de ha maguknak kell megmosni, elkészíteni, akkor nem.Az uzsonnájukhoz is bele lehet egy héten többször is csempészni 1-1 almát, körtét, banánt.Mikor mit.
2014. máj. 16. 10:38
5/19 anonim válasza:
ugyanez volt nálunk is kamaszkoromban, amit az utolsó ír.Ha elő volt készítve, akkor megettem, egyébként nem.
2014. máj. 16. 10:47
6/19 anonim válasza:
Sajnos nem.:/ Egyszeűen nem tudom az okát:) próbálok gyümölcst, zöldséget enni de sajnos van olyan időszak, hogy sokáig nem eszem.
2014. máj. 16. 15:21
7/19 anonim válasza:
Én is szintén így vagyok vele. Hogy ha jönnek hozzám hogy "nézd mit hoztam neked" - akkor megeszem, már csak azért is, mert "szenvedtek vele". :)
De ha pl eperszezon, vagy dinnyeszezon van, akkor minden nap eszem gyümölcsöt. Az ilyen egész évben megtalálható gyümölcsökért, mint alma, banán nem igazán vagyok oda.
2014. máj. 16. 15:33
8/19 anonim válasza:
Én igen. Minden nap,zöldséget-gyümölcsöt. Reggelire,délután vagy vacsira. Nekem anyuáék soha nem tuszkolták meg most se szokták erőltetni meg a kezembe nyomni. Kint van a tálba,fogom,kiveszem megmosom.. vagy csinálok belőlük salátát. Mikor mihez van kedvem.
Mindezek alól egyedül a kiwi a kivétel,régen azt csak akkor ettem meg ha anyu megpucolta,de ma már azt is megoldom magamnak :) 17l
2014. máj. 16. 20:04
9/19 Nevaeh válasza:
Az én étkezésem nagy részét gyümölcsök és zöldségek teszik ki,rajonguk értük.Olyan sosincs hogy ne lenne itthon legalább 2-3 kiló alma,körte,narancs vagy akármi.Mindig magam készítem elő a gyümölcsöket,nem is várom el senkitől,h megmossa,ha kell meg is picolja számomra a gyümölcsöt.
16/L
2014. máj. 16. 20:08
10/19 anonim válasza:
Imádom a gyümölcsöket. Szívesen fogyasztok sok félét és ha nem is minden nap , de sokszor eszem.
Viszont aszalva , lekvárba , és egyé ilyen tartósítási módszerekkel nem szeretem őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!