Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti kiengednétek a lányotok?

Ti kiengednétek a lányotok?

Figyelt kérdés

Holnap lesz a magyar-portugál EB meccs és szeretne elmenni egyik barátnőjével(17) az egyik helyi kocsmába megnézni a meccset.Velük lenne az egyik barátnőm is (ő 38 éves).A meccs után lenne egy kisebb buli is.Ti elengednétek a lányotok? A lányom 15éves

40/N

2016. jún. 21. 22:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
Hát most nem az a fontos hogy elengedném vagy nem. Hanem hogy meddig lenne elengedve és mit fogyaszthatna. És hogy végig vele lesz-e barátnőd vagy sem.
2016. jún. 21. 22:13
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Felnott felugyelettel megy, miert ne engedned ki?
2016. jún. 21. 22:25
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
Életében először és utoljára van kint Magyarország az EB-n. Talán a holnapi lesz az utolsó előtti magyar EB meccs amit láthat. Ne vedd el tőle a lehetőséget. És adj neki egy kis pénzt is.
2016. jún. 21. 23:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2016. jún. 22. 02:44
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
15évesen én nem... Kocsmába nem,ha 17,ha 38éves barátnő van ott,akkor sincs kocsmába a helye egy 15évesnek. Főleg nem még ha iszik is mellé. Le lehet pontozni,én se jártam kocsmába és párom se annyi idősen. És 25 vagyok... Ha nem kocsma lenne,mehetne. Bár nem értem a tv miért nem felel meg a célnak,oda is mehet barátnő. Nálunk mondjuk ez nem lesz gond,megyünk együtt ,ha menni akar.
2016. jún. 22. 05:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elengedném hisz felnőtt felügyelet mellett megy. Engem anyámék soha sehová nem engedtek el. 14 évesen, nyári szünetben délután 6-kor idegbetegen felhívtak hogy induljak máris haza, ne tekeregjek.. megjegyzem barátokkal ücsörögtünk, beszélgettünk alkohol nélkül. Mégsem bíztak bennem soha, alkalmat nem adtak arra hogy bizonyítsak. 16 évesen megelégeltem és éjjelente kiszöktem zülleni. Le lehet vonni a tanulságot.
2016. jún. 22. 06:50
 7/15 anonim ***** válasza:
45%

én alapvetően elengedném ennyi idősen szórakozni, mindenféle felügyelet nélkül. azt nem tartom jó ötletnek,hogy egy kocsmába menjenek ami tele lesz a tipikus férfi szurkólókkal. én is néztem múlt héten az izlandi meccset egy kivetítőn. a gólnál mindenki megőrült. persze én is újjongtam, de voltak azért durva dolgok is. a sárgalapnál és a 11-es utáni gólnál meg mindenféle káromkodás hangzott. emiatt nem örülnék,hogy pont egy kocsmába kell mennie ilyenkor.

de elengedném, nem foghatod örökké a kezét.mint ahogy az utolsó is írta, tiltani nem érdemes, azzal csak hazudni tanítod. szóval hadd menjen.

de ha nagyon izgulsz,akkor menj te is. és nyilván ne legyél a nyakukban,hanem a barátnőddel legyél. de szerintem ez sem szükséges, elengedheted egyedül is.

2016. jún. 22. 10:01
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Miért nem mész te is velük? :)
2016. jún. 22. 11:04
 9/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem dolgoznom kell! :(
2016. jún. 22. 13:25
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem az is furcsa hogy a barátnőd minek megy velük.
2016. jún. 22. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!