Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy mondtátok meg a gyerekete...

Hogy mondtátok meg a gyereketeknek, hogy autista? A fiam 6 éves, ovis. Most kezdi kapisgálni szerintünk, hogy valami nem stimmel vele. Értelmes, jól funkcionál, leginkább szociális problémák vannak.

Figyelt kérdés
márc. 5. 20:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
bogicica te aztán nagy szakértő vagy
márc. 8. 16:17
 22/27 anonim ***** válasza:
34%
kérdezőnek írom, bár elég kevés az infó a gyerekről és az áééapotáról, így ebből a kevésre válaszolok neked, akkor te szerencsés vagy, mert ezek szerint nagyon enyhe az autizmusa, szerintem kár lenne feszegetni, max egy kicsit fura lesz, ha szerencséje lesz a többi gyerek nem fogja piszkálni és normális élete is lehet. Amúgy olvasva a kommenteket, valódi súlyos autistával még egy sem találkozott ezért írtok egy salátaszöveget valódi értelmes tanács helyett
márc. 8. 16:21
 23/27 anonim ***** válasza:
34%
kommenteket olvasva nekem az jön le, h a többségnek fogalma sincs az autizmusról, olyan dolgokat írnak, h csak tépem a hajamat
márc. 8. 17:08
 24/27 Bogica0616 ***** válasza:
Kedves 21, nyilván nem vagyok szakértő, csak a véleményemet írtam le, hogy mit tennék, mondanék egy hasonló helyzetben.
márc. 8. 18:08
 25/27 anonim ***** válasza:
70%

lepontozzátok azt, aki rávilágít az igazságra, nyafogtok lényegtelen dolgokon, pedig nálam érintettebb nincs és az életünk ment rá.

24es vagyis fogalmad nincs milyen az, amikor a gyereked valóban autista, elárulom, olyan mint egy véget nem érő rémálom, minden ember elfordul tőled, segítségre ne számíts és az életed rámegy, ha érintett lennél, ami nem vagy, akkor nem ilyen nyálas nyafogós okoskodásokat írnál, meg gondolnál, hanem keresnéd az okokat és a megoldásokat, vagy kiugranál az ablakon

márc. 8. 18:33
 26/27 anonim ***** válasza:
54%

5 6 7 10 12 16 18 vagyok.

Az én lányom autista.

25! Egyetértek....!! Segítséget, megértést senkitől nem lehet várni.

Látod...sokan itt az őszinteséget is elutasítják alapból.

Ilyen emberekkel, aki a gyerekével sem beszél őszintén, nem lehet beszélni.

Nekem Asperger szindrómás a lányom. Amellett, hogy enyhe, rengeteg probléma van vele. Rengeteg. Minden nap minden órában. Éjjel-nappal.

Az autizmus nem egy olyan diagnózis, nem egy olyan betegség, amit félretehetsz, amit mellőzhetsz,ha úgy tartja kedved.

Akinek autista a gyereke, az érzi ezt mindig. Nincs szünet.

márc. 8. 18:57
 27/27 anonim ***** válasza:
70%
26 köszönöm, h vki érti miről beszélek. nekünk sajnos nem beszélő és súlyos, poklok poklát éltük már át, olvasni is elszomorító, de megélni
márc. 8. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!