6 éves gyereknek korai szerinted egy hetes ottalvós nyári tábor?
Figyelt kérdés
2025. ápr. 22. 12:13
1/23 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem korai, bár én a saját 6 éves gyerekemre asszociálok, ez alapján mondom a véleményt is.
2/23 A kérdező kommentje:
Olyan 7-8 évesen érnek meg rá? Honnan lehet tudni hogy már érett rá? Egyébként ő akarna menni?
2025. ápr. 22. 12:19
3/23 anonim 

válasza:

válasza:gyermeke válogatja.
Én elsős koromban, igaz már 7 voltam, simán elmentem 1hetes táborba. 32 vagyok, a mai napig emlékszem, mekkora élmény volt.
Fiam most 6 éves. 1éjszakát se aludna még a mamánál sem, nemhogy táborban, idegenekkel.
4/23 anonim 

válasza:

válasza:Jómagam is, és a gyerekeim is 12 éves koruk körül lettek rá érettek. A középső 11 évesen már jól érezte magát, de a kicsi még sóhajtozott, hogy sok neki.
5/23 anonim 

válasza:

válasza:11 ėves koråban ment ott alvos kiråndulåsra az osztályával a lányom de ezek 2-3éjszakás programok voltak.az tetszet neki.
6/23 anonim válasza:
Még korai, az ismerőseim gyerekeit ismerve. Ha ő egyáltalán nem akarja, akkor ne erőltesd. (Azt nem mondom, hogy erőltetnéd, de ha akarnád, akkor inkább ne tedd)
7/23 anonim 

válasza:

válasza:6 éves a kisebb gyerekem. Most lesz az oviban ottalvós buli. Kategorikusan kijelentette, hogy ő biztos nem megy.
8/23 anonim 

válasza:

válasza:Igen.
A fiam 9, most tervez az edzője 1 hetes ottalvós focitábort, de még ő is kicsi hozzá, menni sem akar ez miatt.
A nagy 11, de még neki sem lenne való
10/23 anonim 

válasza:

válasza:Ez abszolút gyerekfüggő, a mi 2 gyerekünk közül is az egyik simán ment volna (mondjuk második osztály után ők mentek is), a másik meg nem lett volna rá hajlandó, csak a nagyiékhoz megy aludni, máshova nem.
Milyen tábor lenne? Az is számít, hogy szereti-e a foglalkozásokat, lennének-e ott barátai, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!