Miert hezitalnak segiteni az emberek? Parkban felborult egy kb 7 eves gyerek a biciklijevel aztan ki se tudott kerulni a bicaj alol. Baratnom meg en segitettunk neki. A ket kis baratja lattak hogy mi van de ott hagytak.

válasza:

válasza:Mert az emberek ilyenek.
Engem egyszer egy buszpályaudvarnál ért baleset, sokan körbeálltak, bámészkodtak, de csak egy ember segített érdemben, ő a busztól fordult vissza.

válasza:

válasza:

válasza:Nyilván mindenki arra gondolt, hogy a 7 éves gyereknek ott vannak a szülei, és ők segíteni fognak.
Eszerint nem voltak ott?
Fiam elmondása szerint 7 éves korában gyakorlatilag egyik osztálytársa sem járhatott el egyedül a játszótérre. Egyébként mi is mindig elkísértük őket ennyi idős korukban.
Én nem mondom, hogy hú, de rossz szülők, akik felügyelet nélkül elengedik a 7 éves gyereküket, de ma már ez nagyon ritka és ezért szerintem minden felnőtt arra gondolt, hogy majd előkerülnek a szüleik és kezelik a helyzetet.
Ettől függetlenül, ha nem jöttek volna elő a baleset után azonnal, én is odamentem volna hozzá, mint te.

válasza:"Baratnom meg en segitettunk neki."
Tehát ketten odamentetek. Szerinted hány ember kell oda, ha egy gyerek elesik a biciklijével?

válasza:

válasza:Én sem ugrok egyből, mert azt gondolom ott van a szülő is, de ha nem látok mocorgást megyek, így hogy ti mentetek már én sem ugrottam volna.
Én a sajáthoz sem rohanok, megvárom, hogy kellek e,ok sír vérzik megyek, de ha csak esik kicsit szenved és megy akkor hagyom

válasza:

válasza:További kérdések:
Az enyém ebben a neveléis évben csak 5 napot volt, gondolom ez kevesebb az átlagnál. Egyke gyerek. Írjátok meg hogy a tietek mennyit beteg és mennyit hiányzik.
Mit kapott erre a gyermek?
4ből 3 nagyszülővel tartjuk a kapcsolatot, ebből 2 teljesen megbízhatatlan, 1 pedig azt mondja, hogy pár órára oké, de pl éjszakára “nem meri” vállalni a gyerekeket egy napra sem, mert mi van ha vele történik valami.. Szomorú vagyok, olyan jó lenne elmenni esetleg egy...
Balesetek sokszor történnek de történt e már olyan, hogy nagy baleset volt vagy apróbb baleset de súlyos következménye lett. Mennyire gyakoriak ezek és hogy lehetne kivédeni? Szeretnék történeteket hallani, hogy mikre lehetne esetlegesen felkészülni. Kisbaba, kisgyerek...
Gyermekem 3 hónap múlva 7 éves, idén kezdi az iskolát. Az óvódában nem megfelelően mérték fel a logopédiai problémát, és így a szakember szerint 2 éves lemaradásban van. Nyelvlökéses nyelés a fő gond, illetve ebből adódó hangok képzése. Iskolában el lehet kezdeni a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!