Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülinapi bulit, hogy mondjak le?

Szülinapi bulit, hogy mondjak le?

Figyelt kérdés

Óvodás gyerekemet meghívták szülinapi buliba hetekkel ezelőtt holnapra. Ma délután megvettem az ajándékot, aztán hatalmas hisztit csapott, hogy ő akarja az ajándekot. Mondtuk neki az apjával, hogy azt holnap fogja oda adni a kis barátjának, akitől 2 hét múlva majd biztos kap valami szépet, mert mi is meghívtuk. Így is kérte az ajándékot. Mondta az apja, hogy oké legyen az övé, de a hiszti miatt nem veszünk új ajándekot, de nem is megyünk a buliba, sőt le is fújjuk a lányom buliját, ha ilyen irigy, de még tőlünk se fog semmit kapni, de övé lehet a játék (fiús játék), így is kérte a lányom a fiús játékot.

Mit mondjak, hogy holnap nem megyünk?

Hogy fújjam le a lányom buliját?

máj. 9. 20:10
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
75%

Bocsi elírtam: szóval akkor a gyerek most titokban ellopta és kibontotta vagy az apja süketelése után együtt bontották ki?

Utóbbi esetben végképp semmiről nem tehet szerencsétlen.

máj. 10. 12:14
 42/56 anonim ***** válasza:
100%
Sehol enm volt róla szó, hogy ellopta volna, utolsó. Anyu megmutatta neki, a gyerek hisztizett egy sort, így oda adták neki. A kibontotta nem azt jelenti, hogy be volt csomagolva diszcsomagolasba, hanem az eredeti csomagoloanyagban volt, abból vette ki a gyerek
máj. 10. 12:32
 43/56 A kérdező kommentje:
Igen az eredeti csomagolásban volt. Ajándéktáskában hoztam haza, be akartam csomagolni. Megmutattam a lányomnak a férjemnek, hogy akkor így jó lesz? Még egy könyv is van, de azt nem is vette észre.
máj. 10. 12:35
 44/56 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem baromsàg, hogy nem mehet el a buliba, sőt az ő bulijàt is lefújjàtok. Egy apának hogy lehet ehhez szíve? Ez egy természetes gyermeki reakció volt a kislányotoktól és persze, hogy kérte az ajándékot még úgy is, hogy előtte elmondtátok neki a következményeket, hisz számára az volt az elsődleges, hogy az a játék most azonnal az övé legyen, bármilyen áron.

Egy jó tanács: legközelebb vedd meg egyedül ajándékot, amikor nem látja a kislányod, csomagold be, rejtsd el, pl az autó csomagtartójába és csak akkor vedd elő, ha már mentek a szülinapra. Ha kérdezi, hogy mi van benne (nyilván megfogja), annyit mondasz, hogy ezt a szülinaposnak hoztuk és majd oda kell neki adni. Ennyi.

A jelenlegi szituációt pedig úgy kezelném, hogy a kislányotok megtartja a szülinaposnak szánt ajándékot, te elmész veszel a szülinaposnak egy másikat és a bulit is megtartjàtok 2 hét múlva. Ezt az esetet meg lenyelitek és úgy fogjàtok fel, hogy legközelebb másként csináljàtok, hogy ne kerüljetek újra ilyen szituba. Egy lecke mindenkinek.

máj. 10. 13:29
 45/56 anonim ***** válasza:
75%
Bocsi, ez off, de választ már írtam. Aki azt írja, ne mutassák meg az ajándékot, csak adja oda a szülinaposnak, azok ezt már a valóságban is kipróbálták? Nem vitázni akarok, csak tényleg kíváncsi vagyok, mert én nem tudom elképzelni egy 5 évesről, hogy ne csapjon akkor ugyanakkora hisztit, mint otthon, amikor a szülinapos kibontja, ha egyébként tetszik neki. Az meg sokkal cikibb. Az milyen már, hogy mondjuk haza akarja vinni, mert neki az kell? Így legalább az ünnepeltnek nem rossz.
máj. 10. 15:11
 46/56 anonim ***** válasza:
100%

45

Nálunk ez mindig úgy volt, hogy együtt mentünk el a gyerekkel ajándékot vasarolni. Ő választotta ki, mit szeretne adni és mindig választhatott valamit magának is. Volt olyan is, hogy ugyanazt választotta magának, mint amit ajándékba akart adni.

máj. 10. 16:19
 47/56 anonim ***** válasza:
64%

29

🤦‍♀️ Ezért kéne vizsga a gyerekneveléshez

máj. 10. 16:29
 48/56 anonim ***** válasza:

Te ugyanaz vagy, akit egyszer már jól lepontoztunk a beszólásod miatt?

Nem vagy komplett, már bocs. Te tettél vizsgát?

máj. 10. 16:51
 49/56 anonim ***** válasza:
Mi lett kérdező? Mentetek, maradtatok?
máj. 10. 16:59
 50/56 anonim ***** válasza:
52%
48: nem, az én vagyok 😁 de látom más is hasonlóan gondolkozik 😏
máj. 10. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!