Az alsós gyereketeknek mennyire engeditek meg a káromkodást?
A szomszédunkban lévő két kisiskolás gyerek rendszeresen káromkodik. Ma is hallottam a 10 éves kislányt, ahogy kiabált, hogy "engedjetek már be a büdös k**va anyátokat". De napi szinten hallom, ahogy az anyját csúnyán elküldi a francba, a szüleinek ordítja, hogy takarodjatok. A testvérével leköpik egymást.
Ti rászóltok (7-10,11 éves korig), vagy természetes dolog ez a viselkedés?

válasza:Nem káromkodik, nagyon ritkán a "basszus" meg a "hülye" szokott szerepelni a repertoárjában, de ennyi. Illetve múltkor az egyik játék az istennek sem akart elindulni a gépemen, na amikor már ötödjére próbáltuk, közölte, hogy "anya, úgy látszik ez egy fos". Hát én úgy meglepődtem, hogy kitört belőlem a röhögés, eddig toronymagasan ez volt a legcsúnyább szó amit mondott. Ha olyat mondana, ami a kérdésben szerepel, na azon nem röhögnék, az már nagyon gáz. Még felnőttől is.
9 éves negyedikes fiú

válasza:Pont tegnap hallottam én is a szomszéd gyerekeket káromkodni, pont ugyanúgy ahogy az apjuk szokott.
Szerintem a legtöbben otthon tanulják.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én nem engedem meg, csak ha nagy baja van, pl véletlen belerúgott az ajtóba. Cserébe nem a gyerek kiabálását hallgathatod, hanem az enyémet. Ez sajna a közeg, amiben van, egy idő után alkalmazkodni fog, ha jobb helyre kerül. A gyerekem szerintem a pisi babás, sosem használták sehol gyerekek így, ezért mindig hugyozásként emlegeti, ahogy a szrt is, meg a fingot is, nem lehet kakát mondani meg pukit szerint, mert azt a babáknak mondják. Ezekért mindig szólok, de mivel meggyőződése, hogy én vagyok a helikopter a világban, nem akar nekem hinni, hisz ahol ilyen szóbakerül, ott szr meg fing meg húgy van.
Ilyen gci meg k ezeket nem mondja, basszusváltozatok szoktak lenni, meg a hlye.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!