Ha rászólok vagy nem az van amit akar, akkor leköp az 5 évesem. Erről hogyan tudom lenevelni?

válasza:

válasza:Pontosan, a problémát a gyokerénél kell kezelni.
Ha a sarjad leköp téged
Később se mond rád sok jót és szépet
Ezért néha meg kell tenni,nem árt neki
Egy hatalmas tockos hogy a fejét a falba veri.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Fejét a falba? Ütni?? Ti normálisak vagytok?
Bezzeg ha valaki ezt csinálná veletek, rohannátok a rendőrségre! :D
Az én gyerekem az óvodából leste el ezeket, egy BESZÉLGETÉS során ki is derült. Mert beszélgetek vele. Utána elmondom, hogy nekem ez rosszul esett, szomorú vagyok miatta, és fáj. A nyálával fertőzéseket terjeszthet, amitől beteg lesz a másik.
Mivel empatikus és kedves gyereket neveltem, megijedt ettől, megsajnált és megértette, soha többé nem csinált ilyet.
Csak tudni kellene normálisan nevelni is, nemcsak megszülni és ütni verni.

válasza:Én óvodában dolgozom és más gyereke köpött le engem. Mit szóltatok volna, ha a gyereketek fejet a falba vertem volna? Gondolom én lettem volna a hibás, nem igaz? Bezzeg a a sajátotokat meg ütnétek...
Sok gyereken látszik a munkahelyemen, hogy ilyen vadállatok ütik otthon őket, mint itt a válaszadók.
Ugyanis elmondják nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!