Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha rászólok vagy nem az van...

Ha rászólok vagy nem az van amit akar, akkor leköp az 5 évesem. Erről hogyan tudom lenevelni?

Figyelt kérdés
nov. 5. 01:09
1 2 3 4
 1/40 anonim válasza:
40%
A probléma gyökere, hogy rosszul kommunikálsz vele.
nov. 5. 02:16
 2/40 anonim ***** válasza:
66%
Egy akkora tockossal, hogy a fal adja a másikat. Hamar megtanulja, hogy nem célszerű köpködni.
nov. 5. 02:17
 3/40 anonim ***** válasza:
45%

Pontosan, a problémát a gyokerénél kell kezelni.

Ha a sarjad leköp téged

Később se mond rád sok jót és szépet

Ezért néha meg kell tenni,nem árt neki

Egy hatalmas tockos hogy a fejét a falba veri.

nov. 5. 04:41
 4/40 anonim ***** válasza:
41%
Megmondani neki, hogy oké ha ő így becsül téged akkor te is így fogod őt, mostantól nincs új játék, nincs neki való program, kedvezés az ételek terén, nasi stb...majd ha normális lesz tárgyalhattok
nov. 5. 05:55
 5/40 anonim ***** válasza:
89%
Az első ilyet se kellett volna tűrni. Volt következménye?
nov. 5. 06:04
 6/40 anonim ***** válasza:
75%
Az első alkalommal kellett volna a szájára csapni
nov. 5. 06:06
 7/40 anonim ***** válasza:
23%
Családterápia, pszichológus. Ezt látja valahonnan, ti/te pedig nem tudod nevelni és nem tudsz kommunikálni. Hiába van lepontozva az első, ez a gyökere. Az alkalmatlanság. Amíg erre valaki csak megsértődik, nem fogadja el, addig ilyen kérdések és ilyen kis szörnyecskék fognak létezni. Amint valaki elfogadja, hogy valamilyen okból (saját trauma, környezet befolyása, stb.) nem tud másik embert nevelni és segítséget kér, persze szakembertől, akkor szebbé tehetjük a világot.
nov. 5. 06:52
 8/40 anonim ***** válasza:
80%
valoszinüleg szåjåra kapott volna már tölem utåna meg ,leszidom de ugy istenesen ės büntetés .
nov. 5. 06:58
 9/40 anonim ***** válasza:
30%

Fejét a falba? Ütni?? Ti normálisak vagytok?

Bezzeg ha valaki ezt csinálná veletek, rohannátok a rendőrségre! :D

Az én gyerekem az óvodából leste el ezeket, egy BESZÉLGETÉS során ki is derült. Mert beszélgetek vele. Utána elmondom, hogy nekem ez rosszul esett, szomorú vagyok miatta, és fáj. A nyálával fertőzéseket terjeszthet, amitől beteg lesz a másik.

Mivel empatikus és kedves gyereket neveltem, megijedt ettől, megsajnált és megértette, soha többé nem csinált ilyet.

Csak tudni kellene normálisan nevelni is, nemcsak megszülni és ütni verni.

nov. 5. 07:04
 10/40 anonim ***** válasza:
53%

Én óvodában dolgozom és más gyereke köpött le engem. Mit szóltatok volna, ha a gyereketek fejet a falba vertem volna? Gondolom én lettem volna a hibás, nem igaz? Bezzeg a a sajátotokat meg ütnétek...

Sok gyereken látszik a munkahelyemen, hogy ilyen vadállatok ütik otthon őket, mint itt a válaszadók.

Ugyanis elmondják nekünk.

nov. 5. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!