Mennyire általános, hogy gyerek mellett az anya nem tud rendesen dolgozni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Barcsak dolgozhatnek 4-6 oraban, a penz se erdekelne, de a 8 ora az nagyon durva. Mondjuk nem vagyok diplomas es nem rugalmas a munkahelyem, home office nincs. Biztos ez a baj, de mar mindegy. 🤣 Egyebkent szeretem nagyon a munkamat, csak tenyleg nagyon keves idonk van hetkoznap egyutt a gyerekkel, hogy ezt meg rosszul elem meg azert.
Bar meg csak 3 honapja dolgozom ujra. Kesobb biztos jobban megszokom, passz.

válasza:Az én ismerősi körömben szinte mindenki 8-9 órában dolgozik.
Én is 9-ben.
Viszont éppen ezért nem köktözünk ki agglóba, marad a lakótelep, mert itt 5 perc a suli és idővel önálló lehet.

válasza:Cukrász vagyok(home office kilőve) , 6 órában tudok visszamenni. Reggel 5-6 órára jártam dolgozni, ebből lesz fél8-8 óra. Férjem is korán indul.
Ha esetleg váltanom kell és találok helyet a közelben, akkor lehet belőle 8 órás műszak is.
Hogyan fogom bírni, szeptembertől kiderül.

válasza:

válasza:Heti 8-10 órát dolgozom most, nem napi😂

válasza:Míg bölcsis volt 2 evés korától), szerencsére home office munkám volt.
Ovi kezdéssel jelenléti munkám lett 8-16-ig. Így fél 8-ra vittem oviba, fél 5-re mentem érte.
Most is így van, 9 éves.
Meg lehet oldani a teljes munkaidőt. Bár nálunk apukám sokat tud segíteni. Ha beteg, ő van vele itthon.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyilván nem azt szeretném ha kirúgnák, mert tudom, hogy hatalmas a tanárhiány, ezért meg kell tartaniuk a legrosszabbakat is. Nos annyi a lényeg, hogy a fizika tanárommal előfordul, hogy nem jön be órát tartani,néha kimegy telefonálni és vissza se jön, majd csak a...
Amik mind mind rossz példák a szabadságra így sokan ma se értik meg rendesen
Akinek nem inge, ne vegye magára! Valószínű, hogy ez csak egy kis hányadra jellemző, de már az is nagyon zavaró tud lenni. Aki egyetemre jár, azok közül miért nem mindenkinek teljesen világos, hogy legalább az órán rendesen viselkedünk? Bele se gondolnak ezek az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!