Aggódom . Szerintetek is kevés a kisfiam súlya és magassága ?

válasza:Elöször is, ne hidd el, amiket olvasol!
Másodszor kérdés, te meg a párod milyen alkatúak és milyen magasak vagytok?
Harmadszor mit mond a gyerekorvos?
Egyébként ha erölteted, hogy "jobban egyen", az a legjobb módszer arra, hogy megutálja az evést! Sok gyerek eleve kis étvágyú, másrészt egy ekkora gyerekgyomra kb, akkora, mint a saját ökle! Erre gondolj, egy ekkorka gyomorban nem fér sok minden, nem is kell.
(Egyébként meg egyáltalán nem létszükséglet a tej-tejtermékek fogyasztásan, semmi olyan nincs bennük, ami másban nem fordul elö)
Nem erőltetem sosem , kínálom naponta többször de ha nem kér akkor ennyi , nem tudom meg tömni .
A gyerekorvos is mondta , hogy lehetne kicsit több de nem igazán érdekelte , hogy csak ennyi.
Én is és az apja is nagyon vékonyak vagyunk , a férjem aztán végképp . Ő is nagyon keveset eszik. Én alacsony vagyok 158 cm , a férjem 180 cm körül van.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Vitacolan, Apetister junior,ilyeneket írt a gyerekorvos?
Ezek étvágygerjesztő szirupok.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hány éves koráig nőhetnek a lányok? Nagyon aggódom, hogy ilyen alacsony marad, mert őt is zavarja a magassága.
Január óta van ez így, mondjuk akkor azt mondták hogy kevés volt a kálciumom, majd pár héttel késöbb pánik rohamaim voltak.A hasznos gyogyszereket szedtem és szerintem minden oké ezekell, de viszont ha egy izgi eseményre gondolok, a gyomorszájamnál egy nyomó érzést...
Magas szeretnek lenni olyan 173cm es aggodom hogy nem fogok mar noni... 13 eves lany vagyok es csak 163cm. Az osztalyban mar vannak 175cm magassagu lanyok is es olyan alacsonynak erzem koztuk magamat. Apa 172cm Anya 165cm Anya anyukaja:175cm Anya apukaja:180 Apa...
belemászik magától a kezembe de ha a másik kezemmel megfogom hátulról mert vissza akarom rakni akkor meg mindig kiakar jönni, és most ki is ugrott. köszi a segítségeket, nagyon aggódom érte.
Azt hozzá kell tennem nagyon válogatós ami a fogára való azt eszi!De még is nagyon keveset eszik,mit tudnék csinálni?
Nem hajlandó megenni semmilyen gyümölcsöt, csak gyümölcsjoghurtban, és úgy szoktam, hogy plusz rejtek bele apróra vágott banánt például a krémtúróba. Szokta inni a rostosokat, de nem minden nap, hippes teát iszik meg szopcsizik még. Azt szeretném tudni igazából, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!