Miért nem engedi sok szülő a gyerekének, hogy összekeverje a gyurmákat?

válasza:

válasza:Amikor olyat akar összekeverni amiből értelmes szín lesz hagyom. Pl piros sárga.
Ha olyat amiből egy nagy semmi azt nem.
Akkor az a baja nincs több szi es gyurmája csak egy ömlesztett valami

válasza:

válasza:

válasza:Én engedtem volna, de neki eszében sem volt összekeverni őket. Mindig olyan volt a gyurmája,mint új korában.
Hát persze, hogy autista a leányzó,aki utálta,ha valami összekeveredik,vagy koszos lesz.

válasza:Érdekes hozzászólások...
Pedig a színkeverés igen izgalmas és hasznos oktató jàték.
Fura, hogy egyik szülőnek sem jut eszébe erre a célra olcsóbb kategóriàs, pl.:Pepcos gyurmát beszerezni vagy esetleg csinálni só-liszt gyurmát ételfestékkel megszínezve. Filléres tétel...
De inkább tiltják a gyerektől a színkeverés lehetőségét...
Sajnálatos.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Állítólag egyre megfizethetetlenül drágábbak ezek az egy-két hetes táborok, ráadásul izgulhat a szülő, hogy vajon "miféle" (normális, vagy mocskos) emberek veszik a kicsiket körül. Gyermekeknek is mi a jó benne? Úgy értem: van rossz, és esetleg van jobb tábor is?...
Hogyhogy csak 30-40 éve van köztudatban de átlag szülő inkább csak 30-25 éve nevel kb. így hogy inkább magyaráz, nem büntet csak?Régen miért úgy neveltek leggyakrabban?
Mindenki elfogult a saját gyermeke iránt, de objektíve szép a lányod?
Nehezen indult a közös életünk. Szülés utáni depresszióm volt, nem tudtam kötődni. Sokáig jártam pszichológushoz, de nem éreztem sok változást, és ő ajánlotta hogy menjek el konzulenshez a gyermekemmel. 20 hónapos, nagyon apás. Sokszor mondja is hogy anya nem kell,...
Kifejezetten az épp csak járó, totyogó, ovi alatti korosztályra gondolok. De persze, aki már megtette az első lépéseket, nem csak babakocsiban üldögéléshez. Azt jelöljétek, ami rosszabb, tehát ti NEM választanátok ha csak ebből a kettőből lehetne! Kommentekben...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!