Lázcsillapítás 5 évesnél?
2 napja a nurofen szirupot adom neki.Sajnos most már ott tartunk,hogy nem lesz elég a szirup.14:30 kor adtam be neki mert lázas volt.Már megint kezd neki felmenni a láza,egyenlőre csak hőemelkedése van.Van itthon panadol baby szirup is beadhatom neki ha hirtelen felmenne a láza?
Ospamox granulátumot szedünk a betegségre.
Köszönöm a választ.
Sajnos a panadol szirup sem a legjobb eddig 1 órája adtuk be neki meg hűtőfürdöztünk is és így vitte le 37,5 re de nem vagy nyugodt.Az én fiamnak sem ízlett a panadol azt mondta,hogy nagyon rossz.A nurofen szirupot viszont imádja.
Holnap ha lesz orvos akkor lemegyek és megkérdezem,hogy hogy működik ez a cataflam mert ezt mi még nem szedtük eddig lázra.Ti hány cseppet szedtek?Ezt is lehet 3 óránként felváltva a nurofennel?
A mi gyerekorvosunk algopirint adna már neki egy háromnegyed szemet,én ezt nem merem a gyereknek adni ezt neki is mondtam már.Lehet valami kúpot kellene kipróbálni.
Köszönöm a válaszokat.
Az én fiam most lesz hétfőn 5 éves,és 18 kiló.
Ő még nem kapott algopirint kórházba sem eddig,ezért is tartok tőle.Meg nem lázas annyira,hogy adni kellene neki.
Szerencsére 37,7 felé nem megy már fel.Most meg már alszik szépen.Legutóbb mikor mértem 37,3 volt.Holnap lemegyek a dokihoz és feliratom ezt a cataflam cseppet és megbeszélem vele,hogy ő hogy ajánlja ezt.Köszönöm a válaszokat.
7-es: én is orvos által lettem kiokítva. Mi éppen a Nurofen MELLÉ kerestünk lázcsillapítót a Panadol helyett, mert azt nem akarja bevenni a lányom, vagyis öklendezik tőle. Pont az orvos mondta a Cataflam cseppet, mivel más a hatóanyaga. Én bízom az orvosomban, nem mond olyat, amit nem lehetne.
Kérdező, mivel úgyis receptköteles a cataflam, úgyis megkérdezed az orvosod, hogy mit ajánl.
Mexalennel mi is próbáltuk kiváltani a Panadolt, de nem sokat ért. 5-6 éves gyereknél már előfordulhat, hogy kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!