Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Válás. Mit mondanátok egy...

Válás. Mit mondanátok egy háromévesnek hogy ezentúl hol van apa?

Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 23:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy másik lakásban fog lakni, de majd néha azért átjön ide is meglátogatni.
2014. máj. 11. 23:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ketteset inkàbb nem kommentelrm!Ez màr egy eset!

Talàn,hogy:anya ès apa ugy döntött,nem laknak tovàbb együtt,de anya is apa is nagyon szeret tèged.Apàval is talàlkozol sokat majd.

2014. máj. 12. 01:07
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Mi az hogy mit? Talán az igazat, nem? Attól mert gyerek, még nem hülye...
2014. máj. 12. 01:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Úgy látom törölték azt a választ. Nem olvastam.

Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban hogy hogy viselte a gyerek?

2014. máj. 12. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
kicsi 3,nagy 5 éves volt,mikor lelépett apuka a barátnőmmel...az igazat mondtam,h mostantól ezzel a nénivel fog lakni,nem velünk,és én nem hitegettem őket azzal,h de titeket is nagyon szeret,meg jönni fog sokat,stb...ezt majd az élet eldönti...6 évig nem láttuk ezután..
2014. máj. 12. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy 3 évessel már lehet őszintén beszélni, így én az igazat mondanám. Pl. már nem velünk fog lakni, elköltözik, apa és anya nem jöttek ki egymással...

Az a lényeg, hogy érezze, hogy Te nagyon szereted Őt és Te biztos soha nem fogod elhagyni! Sok szeretet és törődés kell neki majd ebben a nehéz időszakban.

2014. máj. 12. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:

a legfontosabb, hogy őszintén, az igazat mondd, persze az ő szintjén.

pl. Apa és Anya nem szeretné ha folytonos veszekedésben élnének, ezért Apa máshova költözik. de nem ő tehet róla. még sokszor találkozik apával a jövőben is.

2014. máj. 12. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!