Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A ti kis lurkótoknak milyen...

A ti kis lurkótoknak milyen fantáziái vannak? Milyen vicces storykat mesél? : )

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Az en lanyomnak volt egy kepzeletbeli baratja, Fika. Nem a fika miatt,es nem is vicceskedesbol talalta ki,ez volt a "hivatalos" neve. Aztan Fika elkoltozott kulfoldre, most Magyarorszagon dolgozik. Azota se hallottunk rola. :D
2014. máj. 12. 11:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Az én kis "barátomnak" van egy munkaadója, Priasz,de addig addig,h végül ő lett a főnök,és eszméletlen történeteket mesél róla. Halál komolyan:) Ezekszerint szerbiai vagy?:)
2014. máj. 12. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Lányom a minap állítólag mindenkinek vett egy állólámpát a bölcsiben. A gondozónéniknek fehéret és sárgát., a bölcsis társainak fehéret, persze kisebbeket. Aztán ezeket az állólámpákat lemosták és lefestették a bölcsiben a csoportban ecsettel (és itt elmutogatta a mozdulatot) ;)

Azt is mesélte, hogy a bölcsibe járó zenész bácsi, akit Lacinak hívnak, beteg lett, és ő állt be helyette és gitározott meg énekelt, és az egész bölcsi őt hallgatta meg tapsolt. De őt István bácsinak hívták, nem Lacinak :)

2014. máj. 12. 13:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Hehe,nagyon jóóóók:)
2014. máj. 12. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia. Az én 4,5 évesemnek van ám fantáziája. Múltkor elkezdni mesélni:

Anya, emlékszel, mikor mentünk apával kamionnal régen? 8 éve?

Nem emlékszem,-mondom neki. - És hova mentünk?

Hát ki Ausztráliába (Ausztriába).

Tudod, amikor én terhes voltam veled, a Domi meg még nem született meg.

A tesója 7,5 éves :)

2014. máj. 23. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!