Mennyi idős korától nem aludt ebéd után a gyermeked? Mit csinált alvás helyett?
2 éves korától nem lehet rávenni.
játszott az ágyában, én kiborultam, aztán 2 hónap idegesség után feladtam :)
utána csináltuk azt, hogy csak pihennie kell fél órát, de az csődbe ment mikor lecseréltük a kiságyat, a szoba közepén találtam mindig. aztán pihenésképpen leültettem mese elé, hátha...
de max. 20 percet mesézett.
azóta nem csinálunk pihenőt se, nincs rá szüksége. hétvégén simán elmegyünk egy nagyobb kirándulásra is.
hétközben ugye az oviban feküdnie kell, unka, de ez van. visz minden nap plüsst, azzal játszik míg a többiek pihennek :) bár már többen nem alszanak, így remélem jövőre a nem alvók csinálhatnak valamit csöndben.
mikor oviban dolgoztam akkor meg kell várniuk míg az alvósok kidőlnek, után felkelhettek és rajzolhattak vagy karkötőt csináhattak
4,5 éves a fiam,és mostanában nem nagyon alszik,ha itthon van hétvégén,vagy nincs ovi
nála mondjuk van egy olyan trükk,hogy együtt lefekszünk mesét nézni,és mondom,hogy nem kell aludni,csak nézze a mesét.én elalszok,de általában fél-1 óra múlva arra ébredek,hogy alszik.kikapcsolom amesét,és még alszik utána egy órát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!