Hogyqn lehet megbarátkoztatni ôket?
ó, hát a 3 évesek sztem ilyenek amúgy is, ti meg most úgymond befurakodtok, bocsi, de biztos veszélyben érzi a biztonságát, és azért ilyen...
Sztem csakis türelem, és ha képes vagy rá, akkor szeretet, le kell ülni velük együtt játszani, mert a 3 évesek, sőt még a 4 évesek se tudnak még olyan igazán együttjátszani, kell egy vki, aki segít nekik, résztvesz a játékban...
amúgy a lányom 3,5 éves, és van egy barátnőm, neki 5,5 a lánya, és állandóan úgy tűnik, mintha az én lányom lenne a hisztérika, közben a nagylány már ugye fifikás, úgy vesz el tőle játékokat, úgy csíp bele, hogy mi nem látjuk...ezt nem azért mondom, hogy a kislányodat "bántsam", csak hogy legyetek résen, mert lehet hogy 1-2x volt vmi, és a kisebbik még nem tud tolerálni, most tanulja még ezt, meg hát védtelen is egy nagyobb gyerkőccel szemben...
alapból meg azt gondolom, hogy 2 édes lánytestvér is kataszrófa eleve...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!