Nem biztos, hogy jól döntöttünk?
Figyelt kérdés
Gyermekem 2 és fél éves. Én és a férjem úgy döntöttünk, hogy mivel korán reggeltől késő estig dolgozunk mindketten, ezért anyám vigyáz a gyerekre egész nap (kivéve vasárnap)
viszont a gyerek most van a legnagyobb dackorszakban, anyámék elég betegesek, nem tudnak úgy szaladni a kicsi után stb.
a levegőn sincsenek sokat...
nem lesz ez káros a gyerekre?
2014. máj. 13. 10:06
1/21 anonim válasza:
Én a helyetekben beadnám a gyereket bölcsibe, és a mama menne érte délután, és csak délután kellene nekik rá vigyázni.
2/21 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy ez senkinek nem jó. A nagyszülőknek nagyon megterhelő, a gyereknek pedig nem elég az, amit ők adnak neki. A testvérem épp most járt úgy, hogy kitalálta ő nem adja bölcsibe a gyereket, mert az mekkora tragédia, majd a 62 éves anyánk vigyáz rá egész nap. Visszament dolgozni, majd a nagyi egy hét múlva kórházba került több hétre és azt se tudták hova kapjanak, hogy ki fog vigyázni a gyerekre. Szerintem épp elég segítség, ha a nagyszülők olyankor befoghatók, amikor a gyerek beteg.
3/21 anonim válasza:
Miért nem megy bölcsibe, neki is ezerszer jobb lenne a kortársai között,és a szüleidet sem terhelnéd le.
5/21 A kérdező kommentje:
a családi pótlék miatt
2014. máj. 13. 10:29
6/21 anonim válasza:
családi pótlékot akkor is kapsz ha bölcsis...
7/21 A kérdező kommentje:
de így anyám kapja és így van tb-je
2014. máj. 13. 10:40
8/21 anonim válasza:
Ez így senkinek sem jó! A gyereket valahova el kell helyezni már 2,5 évesen.
9/21 anonim válasza:
Én ezt nem értem,hogyhogy így van tb-je?A gyest csak nyugdíjas nagymama veheti igénybe.(legalább is eddig így volt)Ha meg nyugdíjas van tb-je.
10/21 A kérdező kommentje:
a gyest nem csak NYUGDÍJAS nagyi veheti igénybe!
2014. máj. 13. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!