Molesztálás az oviban. Mit tehetek még a lányomért?
3,5 éves kislányom múlt héten elmesélte vacsora közben, hogy az oviban Zs. (kb 4 éves, csoporttársa, fiú) az öltözőben kipatentolta a nadrágját, lehúzta a bugyiját és széthúzta a nuniját. Ő próbálta ellökni, de a fiú nagyobb nála, és így időbe telt, mire elmenekült. Az ovónéni nem tulajdonított különösebb jelentőséget neki, amikor másnap megemlítettem a dolgot. Jeleztem az ovóda vezetőnek, aki szintén elég közömbös volt. Elmentem az ovódát fenntartó alapítvány vezetőihez, akik nem is tudtak az esetről.
Tegnapi napon a gyereket az óvodából eltanácsolták, az elbocsájtó szép üzenetben megfelelő orvosok telefonszámával.
Ez így egészen kerek, a jövőre vonatkozóan. De hogyan kezeljem a kislányom oldaláról. Természetesen ezer százalékig mellette állok, és éreztetem vele, hogy megvédem. Beszélgettünk elég sokat, megbeszéltük, hogy bármikor máskor ilyen történne, szabad harapni-rúgni-csípni-ütni-vágni-karomolni, bármit amivel ki tud szabadulni. Elsőre úgy tűnt, hogy minden rendben, nem viselte meg nagyon.... De hétvégén többször bepisilt nappal (2 éve szobatiszta), éjjel nemhogy a saját ágyában nem hajlandó aludni, de velem is iszonyú nyugtalanul alszik, nem hajlandó fényes nappal egyedül átmenni egy másik szobába játékért egyedül. Nagyon örülök, hogy vagyunk olyan kapcsolatban, hogy elmondta és ezt a kapcsolatot ápoljuk is tovább.
Kicsit hosszú lett, bocsi. A kérdés az, hogy
- mit tudok tenni, hogy oldódjon?
- kell-e szakemberhez fordulnom vele? Ha igen, tudnátok jót ajánlani?
- érdemes-e családvédelemnél panaszt tenni a szülők ellen?
Te aztan egy cimeres idiota vagy. Szerencsetlen 4 eves kisfiu. Igen, o az igazi aldozat itt. A kislanyod teljesen tudatlanul szenvedte ez el szerinted, de a kortarsat mar szandekos molesztalassal vadolod. Elkuldtek, valoszinu talal masik ovodat, messze az ilyen unatkozo anyaktol mint te. De en a kislanyod is nagyon sajnalom, egyreszt miattad, masreszt a hulyeseged miatt, hisz most o lett az az oviban, aki miatt kirugtak egy masik gyereket. Te meg a hiszterika. Megerdemled, de csakis te egyedul. Az altalad megszivatott ket gyerek csak kivancsi, ennyi...arra gondolom nem is gondoltal hogy a kislanyod is ferdithet...ha ennyire kikeszultel a tortentektol miert nem ot vitted el a CSUNYA ovibol, ahol senki nem figyel ra? Neked az egesz vilag fajhat mi?
Te menj pszichologushoz, ha ilyen retard vagy, hogy egy 4 evesen vezeted le a nyomorod. Nincsenek szavaim rad. Ez a valaszom a kerdesedre, hogy mit tehetnel MEG.
Az a rész még mindig nem tiszta, hogyan tud úgy lefogni egy 4 éves, egy 3,5 évest, hogy az nem tud elmenekülni. Kipatentolni a nadrágot, lehúzni a bugyit, majd matatni a nunival. Akinek van 4 éves kisfia, az el tudja képzelni, hogy ilyen ügyesen koordinál a gyermeke? Hogy lefogja a kislányt, közben kigombolja a nadrágot és lehúzza a bugyit??
Az én fiam 3,5 éves, elég ügyes, erős de ilyenre nem hiszem, hogy képes lenne. Vagy fél év ennyit számít?
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a kislányod hazudik, de azért én elgondolkodnék azon, hogy biztosan volt-e akkora nagy ellenállás a kislány részéről.
utolsó válaszoló!
és azt el tudod képzelni, hogy egy 3,5 éves elmeséli, hogy "képzeld anya, pisitike lefogott, közben kipatentolta a nadrágom, majd lehúzta a bugyim, ami közben már próbáltam elmenekülni, de sokkal nagyobb nálam pisti ezért nem tudtam, ő meg széthúzta a nunim! bizony anya, ez így volt!
Drága kedves okos kicsi utolsó! Nem most lesz lányom, tusos? Már öt éve lányom van, plusz a terhesség alatt is az volt.
Egy négyéves gyereknek, ember, nincsenek szexuális vonzalmai!!! Ezenkívül fizikailag, biológiailag is képtelen az erőszaktételre... Ezt érettségi nélkül is tudni szokta minden amber, aki ezen a bolygón él. Hihetetlen és elszomorító, hogy milyen korlátoltak vagytok és mennyire semmi fogalmatok nincsen a gyerekekről. A 3,5 éves lány meg NYILVÁNVALÓAN nem is hagyná magát, hogy egy gyerektársa nyúlkáljon hozzá, mert fura, kellemetlen és szokatlan neki a szitu. ÉN NEM BÍROM LEFOGNI AZ ÖTÉVES LÁNYOMAT, ha pl a szemébe kell cseppentenem, hát akkor egy vele egykorú hogy tudná megakadályozni, hogy megvédje magát?!?!?! Erre adjatok már választ végre!!!! Aztán foytathatjuk a felmérést, kinek milyen nemű a gyereke...
Igenis a kérdezőnek nincsen realitásérzéke, nem tud mérlegelni, egy őrjöngő, indulatos, hisztis vadmalac, aki másodperceken belül megtudná, hogy hol lakik az Úristen, ha én lennék annak a kisfiúnak az anyja.
Fiam és lányom is van. A véleményem akkor is az, hogy eltúlozta az anyuka. Lehet, hogy a gyereknek nem adta elő a "tevagyazáldozat" szöveget, de a gyerekek okosabbak, minden rezdülést, minden hangulatot érzékelnek.
Kevés emlékem van oviból, de az egyik a betonalagútban játszódik, és igen, megnéztük egymáséit, talán meg is fogtuk, szerintem nemcsak a fiúkét, hanem a lányokét is, részletekre nem emlékszem. Nem lettem beteg, abberált őrült, perverz nimfomániás, de nem lettem szorongó frigid sem.
A kisfiú szülei felkerestek?
Első körben én a kisfiú szüleihez mentem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!