Van itt olyan anyuka, aki segítség nélkül vállalt 3
apróságot?
Figyelt kérdés
Csak a barátnőm szeretném megérteni. Az anyukája kicsi korában meghalt, a férjének nem él egyik szülője sem. A barátnőm apukája messze el költözött az új feleségéhez.
A férje nemzetközi kamionos, heteket nem tölt otthon.
Barátnőm most várja a 3. babáját, a legidősebb ősszel lesz 3 éves.
Ki van készülve, látszik rajta, de be nem vallaná. Nem merem megkérdezni tőle, miért vállalt 3 babát. Azért itt kérdezem, szerintetek mi lehetett az oka?
2014. máj. 13. 14:08
1/3 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy szereti a gyerekeket, de lehet, hogy nem volt tudatos a harmadik. Testvért mindenképp szeretett volna, de egy harmadik is kopogtatott. Az értékrendjébe feltehetőleg nem fér bele az, hogy ne szülje meg a megfogant életet.
Ezen kívül szerintem bízik abban, hogy a babákkal járó nehézségeket le tudja küzdeni idővel, vagy akár abban, hogy a férje belföldi munkát talál. Még ha ki is van készülve, akkor is erőt merít valahogy a gyerekeiből.
2014. máj. 13. 14:11
2/3 anonim válasza:
De szépen írtad, első! Nekünk is 3 gyerekünk van, igaz 15, 6 és 2 évesek. Édesanyám a két nagyobbnál még aktívan dolgozott, apukám vidéken él az új feleségével, férjem szülei meghaltak. A harmadik baba, aki két fiú után kislány, meglepetés volt. Férjemnek 2 állása van: hétköznapokon reggel 7-kor megy és este 8.45 körül jön. Szombatonként mindig délutános. Szóval a helyzetem hasonló a kérdező barátnője helyzetéhez, és én is mindennél jobban szeretem a gyerekeimet. Pedig néha úgy érzem, állva elalszom, és nincs több energiám, de valahogy mindig továbblendülök a holtponton.
2014. máj. 13. 14:16
3/3 anonim válasza:
Szépen megfogalmaztátok kedves válaszolók....ez igy van.én is szoktam aludni mosogatás közben :) 5 gyermeket vállaltam-tunk,párom kamionos hétvégére jön haza...segitség nélkül elvagyok velük ,megszoktam igy ahogy van,ha jönne a segitség az volna a furi....nekem él anyum ,anyosom amiből kettő is van :) nem fordulok hozzájuk(anyumtól egyszer kértem segitséget...kijelentette,ide csak akkor hozd ha 18éves lesz,)be is tartom...nagyon rosszul esett igaz csak a 6hetes kontrollra szerettem volna menni..Szerencsére bele rázodttam ugymond ''beleszerettem az anyaságba''...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!