Fitymaszűkület?

Figyelt kérdés

Fiam 2,5 éves! Eddig a kukacát nem piszkáltuk,de 2 hónapja a bölcsiben szólt a gondozó,hogy úgy látja komoly szűkülete van a fiamnak. Azóta figyelem és tényleg. Letapadva szerintem nincs. Vigyem orvoshoz vagy várjak még? Gondot nem okoz nála szépen pisil,nem is keveset.

Félek,hogyha elvisszük orvoshoz,felrántja neki simán,amit nem akarok.

Sok mindent olvastam,hogy akár 6-7 éves korig sem probléma...

Tanács?

2014. máj. 15. 11:52
 1/4 Andizsuzsi ***** válasza:
Most akkor le van tapadva, vagy nincs? Mert ha valóban fitymaszűkülete van, azt nem lehet "felrántani", műteni kell, mert most ugyan nem okoz problémát, de felnőtt korában a szexuális életében igen. Mutasd meg a háziorvosnak.
2014. máj. 15. 12:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs letapadva,mert a bőr mozog és a makkig le tudom húzni,csak nem bújik ki...
2014. máj. 15. 12:10
 3/4 Andizsuzsi ***** válasza:
Akkor most képzeld el a fiadat 20 év múlva intim helyzetben. Nézesd meg orvossal, és szerintem mielőbb műttessétek meg.
2014. máj. 16. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!