Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves kisfiam 93cm és 13kg....

3 éves kisfiam 93cm és 13kg. mindenki szerint olyan kicsi! Szerintetek is kicsi?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 13:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az én kisfiamra is azt mondják általában hogy kicsi. Én nem látom olyan kicsinek. De tényleg számít a genetika is. Én és a párom sem vagyunk "kosárlabdázó-méretűek."

Szerintem ne foglalkozz azzal amit mondanak, ha amúgy egészséges! Ekkora és kész! Lehet később hirtelen megindul a növésben.

2014. máj. 15. 15:29
 12/14 anonim ***** válasza:
2 évesem ennél nagyobb..tényleg kicsi, de az miért gond?
2014. máj. 15. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én fiam 2 évesen volt 93 centi és 13 kiló,

3 évesen 100 centi és 13,5 kiló,

4 évesen 108 centi és 14,5 kiló.

Most 118 centi 18 kiló és 5 éves.

53 centivel 4,5 kilóval született.

Nem jelent semmit a születési súly és méret.Az uncsitesója koraszülött volt 2 kiló sem volt mikor megszületett és nagyon picike,most 6 évesen 128 centi és 30 kiló.Az anyuka és az apuka ott vékony, anyuka nincs 40 kiló sem ,apuka meg max 65.És mégis nagydarabb a gyerek.

Én is aggódtam,hogy miért nem akar hízni a fiam,de megmondta az orvos,hogy nincs gond,ő ilyen fajta és kész.

Szerintem is alacsonyabb a kisfiad,de még meg fogsz lepődni,hogy mennyire meg tud majd nyúlni.

Az oviba volt egy kisfiú kiscsoportba az én fiam egy fejjel volt magasabb tőle,most a kisfiú már magasabb a fiamtól.

Bocsi,hogy hosszú voltam.

2014. máj. 15. 19:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én 3 évesem is ekkora :)Van olyan 2,5éves itt a kornyéken aki fél fejjel magasabb nála és 5kg val nehezebb :) Szerintem genetika! Az elso fiam másik apátol sokkal nagyobb volt 3evesen!
2014. máj. 15. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!