Miért a női vécére viszik még sokan a már iskoláskorú fiú gyermeküket?
20.54-es,no akkor fuss neki légyszives még egyszer a válaszomnak, ő VÉGEZ,én a wc-n,tehát ő kinn áll az ajtó előtt..
Amúgy képzeld,kap önállóságot,lélegezni is képes nélkülem,sőt még nagyon sok mindenre,és ahol lehet,meg is teszi,de egy pláza,egy bev. kp, egy olyan hely,ahol tömeg van,szerintem nem arra való,hogy egy öt éves gyerek önállóságot tanuljon...én vagyok érte a felelős,hogy elkeveredik,valaki egyszercsak felkapja,stbstb..
Nem az a lényeg, hogy ő képes-e rá,hanem az, hogy a felnőttek mire képesek...
semmi kivetni valot nem latok abban ha a noibe hozza...vagy ti nyitott ajtonal pisiltek a nyilvanos wcne?
masreszt ha lenne egy 6 eves fiam megkerdeznem el tudja e egyedul intezni (valoszinu igen valaszt kapnek) ha megsem mert pl azt mondja hogy fel bemenni egy pillanatig nem erdekelne masok velemenye es vinnem a noibe...hogy miert? mert ott zarhato az ajto a ferfibe meg pisszuar van raadasul a nok ulve pisilnek ami sokkal higienikusabb (bar nehany nyilvanosnal ez kb teljesen mindegy olyan hanyadek) de azert altalaban teny hogy nem csapodik ugy fel a vizelet az ulokere mint alva pisilesnel - a pisszuar hasznalatat meg nwm varnam el egy 6 evestol gondolom nem az a magassag nem tudom ninca fiam en meg nem jarok ferfi wcbe..
csak azt nem ertem mit zavar egy 6 eves fiu zart ajtok mogott a noi wcbe a mai vilagba, amikor 3-4 eveseket gond nelkul szoptatnak meg ettermek kellos kozepen...olyankor er anyatigrisnek lenni?
Miért zavar az téged és miért lenne ciki, ha egy gyerek zárt ajtó mögött pisil a női wc-ben?! Csak olyat zavar akinek nincs gyereke!!!!
Az én 6 éves lányom már rég önállóan végzi a dolgát itthon, de egy bevásárlóközpont wc-jébe sose engedtem még egyedül wc-ni! Jobb félni mint megijedni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!