Miklósi timi kérdése:
Egy kisgyermeknél hogy zajlik a fityma műtét?
Figyelt kérdés
A Kisfiam most lesz 4 éves holnap viszem el az orvoshoz mert eléggé szűk a fity.ája,es most beszeltem a dokival es o mondta h holnap megnézi hogy mit lehet csinálni.megnkell e nyitni vagy műtét..eleve ha megnyitják az mit jelent? Illetve ha műtik az hogy zajlik? Válaszotokat köszönöm szépen!2016. jún. 22. 11:48
1/4 anonim válasza:
Nekünk nemsokára lesz. Befekvős buli és altatással csinálják. Vágnak, varrnak, utána viszont jó lesz.
2/4 anonim válasza:
Fitymaszűkületet nálunk a szteroidos krém megoldotta. Nem egy természetes módszer de hatásos volt. Pedig semmi sem látszott a fütyiből, semennyire sem lehetett felhúzni.
3/4 anonim válasza:
szűk, vagy le van tapadva?
a letapadást gombos szondával ott azonnal fel tudják oldani.
enyém 5,5 éves. 3 évesen már egyszer oldották a letapadást, de gyenge voltam :'( hagytam visszatapadni. most inkább kivárok, hátha megoldódik magától.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat..holnap tudom mé h mivan....ezt us.mondtak h can ez a szonda...nagyon picin latszik a makk mondhatni csak ahol a pisi jon annyi latszik...multkor bevollt gyulladva a bőre a hegyén kremeztem másnapra semmi..de most lehet hülyének néztek de nemtudom h most a kis kukijat megcsípte e neki vmi vagy begyulladt...mert kicsit igaz egy kis helyen duzzadt de mondta h fáj...bekremeztem stb...nem piros semmi...de aggaszt ez a dolog...es remelem holnapra kiderül milesz😊 jo lenne a krém örülnék neki ha nem egyből a durva dolgok jonnenek...
2016. jún. 22. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!