7 és 4 évesnek fotelágy?
Figyelt kérdés
Kicsi a szobájuk, helyhiány miatt gondoltam erre.2016. jún. 30. 15:18
1/5 anonim válasza:
Nem tudom manapság milyen jó fotelágyak vannak, de ami nekünk volt otthon néhány év alatt tönkre ment, mert mi általában csak ültünk rajta, és az ülőrész megsüllyedt, a kihúzható meg magasabban maradt. Emeletes ágy nem jöhet szóba?
2/5 anonim válasza:
emeletes ágy. fotelágy az egy sima szivacs ráadásul tört, ugye hogy 3 részre lehessen hajtani. ráadásul mindez a földre megy... se ágyrács, se jó matrac. ez minden csak nem egészséges.
emeletes ágy?
3/5 anonim válasza:
Én gondolkodtam rajta,de szerintem mindennapos alvásra nem egészséges.
4/5 anonim válasza:
Mi a nagyszülőkhöz tervezünk fotelágyat venni. Vagyis ők akarnak azt, mert azt ugye fotellá tudják alakítani amíg nem vagyunk ott, és elég ritkán alszunk ott uh oda az praktikus is lenne, de ide hozzánk itthonra biztos nem vennék azt a gyerekeknek, mert nem a legkényelmesebb a tört szivacsrész miatt sem, plusz minden nap ki-be csukogatni sem lenne kedvem. Ráadásul 2 gyereknek már ugyanakkora helyet foglal 2 fotel mint egy emeletes ágy uh inkább az lenne praktikus minden szempontból és kényelmesebb is. A mi gyerekszobánk is pici, mi is emeletes ágyat fogunk venni.
5/5 anonim válasza:
fotelágy nekem sem kéne,nemhogy gyereknek nem az igazi rendszeres alváshoz szerintem ilyen vendégágy szerepre jó. viszont nagyon ágyak vannak már,pl-. van emeletes,vagy olyan aminek az alja szekrény és íróasztal stb nagyon jó praktikusak vannak kis helyre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!