Friss vér a kisfiam székletében, mitől?
Figyelt kérdés
Tegnap óta hasmenése van. Egy napig volt láza utána jelentkezett is a hasmenés.egy nap kb 6-8x elmegy. Kevés adagokban ürül. Aggasztó h friss vér van a székletében. Több kis db pl mint egy 1 ftos(régen). Kap rá normafloret,Enterolt. Más tipp esetleg? Vajon mitől lehet ez? Tegnap délelőtt voltunk dokinal akkor még nem volt benne vér,sőt ennyire híg sem volt. Amúgy jó kedvű. 3 éves2016. júl. 1. 04:32
11/20 anonim válasza:
Elég sok kórokozó van, ami véres hasmenést okoz, gyerekorvos, tenyésztés. (pl campylobacter)
12/20 anonim válasza:
Az én fiamnak is volt szalmonellája. Nem hányt, nem volt lázas még csak étvágytalan vagy levert sem volt, 4 napig ment a hasa minden evés után lényegében vagyis napi 6-7 pelenka csere... a széklet tenyészet mutatta ki. Ami feltűnő volt, hogy olyan záptojás szagú vagy nem is tudom nagyon jellegzetesen büdös volt a kakija.
A véres széklet nagyon sok mindentől lehet, és vannak súlyosabb okai is én azért elvinném ügyeletre.
13/20 anonim válasza:
Akkor nagyon szerencsések voltatok, utolsó. Az én gyerekemnek folyamatos hasmenése volt, hányt, 40 fokos láza volt, kiszáradás miatt mélyvénás infúzióra került. ...
14/20 anonim válasza:
ö,nincs olyan, hogy mélyvénás infúzió :)
15/20 A kérdező kommentje:
Kb 2 órája többet kakil viszont már kezd összébb állni. Vért már nem minden székletében látok. Nem pelusos. De szegénynek már felmarta a feneket a sok wczes.
2016. júl. 1. 19:35
16/20 anonim válasza:
Nincs? Én nem értek hozzá. A doki mondta, hogy melyvénát kellett szűrni az infúzióhoz. Nyilván tudta, hogy miről beszél.
17/20 anonim válasza:
Igen az orvos is ezt mondta, ha nem ugrálok hogy nézzünk tenyésztést ki sem derült volna mert 4.nap hívott az ANTSZ és akkor már pont elmúlóban volt, már csak 2 pelus kellett aznapra.
Engem is meglepett mindenre gondoltam csak erre nem..
Épp ezért írtam le, hogy nem mindig olyan erősek a tünetek...
18/20 A kérdező kommentje:
Ma már sokkal jobb volt a helyzet. kevesebbet ment wcre. Vért már egyáltalán nem látok benne
2016. júl. 2. 22:34
19/20 anonim válasza:
Ez nagyon jó hír, további gyors javulást!😃
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen☺
2016. júl. 3. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!