Mit csináljak hogy ne sikítson ha leöblítem a haját?
Nekünk az idő oldotta meg, 5 évesen jutottunk el oda, hogy ne visítsa végig a hajmosást..
Próbálj egy kis törölközőt adni a kezébe, amit a szeméhez tehet ,míg megmosod a haját!
Mi is törölközőt teszünk az arcahoz, de azota kéri a haj mosása mióta a dm-Ben vettunk jegvarazsos sampont.
Jegvarazs őrület van, egyszer megvettem azota csak ujra töltöm de heti 2x hajat mosunk a kérésére es mindenkinek elmondja jegvarazs van a fejen
3,5 eves lany
Nálunk is sivalkodás volt másfél éves koráig. Aztán amikor már tudott beszélni, akkor megkérdeztem tőle, hogy miért visít amikor a haját mosom.
- Mert túl forró a víz, apa!!!
Előtte is tapasztaltam, hogy amikor a kádba beleül, és hozzászokik a feneke meg a lába a vízhez, összerezzen amikor a hátát, vagy a mellkasát belötybölöm bevizezem a szappanozás előtt, ezek szerint túl melegnek érezte hirtelen. Így aztán az ominózus kijelentés után egyrészt 1 fokkal hűvösebb vízben fürdettem eleve, és a hajmosás előtt még hűtöttem egy kicsit a fürdővizen, mielőtt a hajmosásba belekezdtünk volna.
És nem sivalkodott többé.
Szóval az a víz, ami testének kellemes a fürdéshez, a fejének túl meleg!
Csak egy ideig sem a feleségemnek, sem nekem nem jutott eszembe megkérdezni a gyerektől, hogy mi a baj, miért visít :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!