Odaadnám a magzatot másnak. Lehetséges?
Figyelt kérdés
Terhes lettem. Nem szeretnék kitérni a részletekre. Védekeztünk, nem jött össze, legyen elég ennyi :S
Elég fiatal vagyok még egy gyerekhez, legalábbis annak érzem magam. (mielőtt fennakadnátok a témán, már elmúltam 18).
Tehát a gyereket nem szeretném megtartani, így először az abortuszra gondoltam, de nem tartom igazságosnak, hogy egy életet kioltsanak a elővigyázatlanságunk/szerencsétlenségünk miatt. A következő gondolatom az lett, hogy a magzatot odaadnám egy olyan hölgynek, akinek nincs lehetősége teherbe esni, erről viszont nem tudok sokat, sőt semmit. Lehet egyáltalán ilyet? És ha igen, hol engedélyezett, és mik lehetnek a következmények az én részemről?
2014. máj. 12. 15:41
21/27 anonim válasza:
Őszintén csodállak. Én nem tudnám örökbe adni. Ha már hónapokig hordom, rosszul vagyok a terhesség alatt, megterhelem a szervezetem, fájdalmat okoz a szülés, akkor nem mondok le róla és adom át másnak a szenvedésem gyümölcsét. Ha pedig nem tudnám vállalni a terhességet, akkor inkább abortusz. Az is megviselne, de az jobban, hogy valahol van egy gyerekem, akit más nevel. Egy gyerek, aki utál, amiért elhagytam és végig sírja az éjszakákat, ünnepeket, hogy miért nem kellett az anyjának. Aki nem érti, hogy a testvéreit miért nevelem, amikor őt eldobtam. Kösz, én ebből nem kérnék. Gyilkos vagyok vagy sem, akkor sem. Engem nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam. Egyébként majdnem minden ember gyilkos, ha már ilyen szavakkal dobálózunk. Mindenki az, aki csapott már le szúnyogot,taposott el hangyát, stb. A tojás felverése is annak számít, hiszen csibe lehetett volna belőle.
22/27 anonim válasza:
Egy gyerek és egy szúnyog életét ne hozzuk már párhuzamba...
23/27 anonim válasza:
Fura vagy.Megszülöd és csak utána lehet örökbe adni.Létezik nyîlt örökbefogadás,ami szerintem a legjobb,mert láthatod vagy ki is választhatod ha szeretnéd,milyen szülőkhöz kerüljön a gyereked.Nekem a Gólyahír a legszimpibb,de vannak mások is.Utána hamar visszatérhetsz az aktív sporthoz,ahogyan nem egy nagy versenyző már megtette.
24/27 anonim válasza:
Szia írj nekem a ha még aktuális icus2626@freemail.hu köszi!
25/27 anonim válasza:
Igen tisztellek, és csodállak! Nagyon szép döntés, és szerintem minden olyan ember alátámasztja ezt akinek nem lehet gyereke. Sajnos én végigéltem, élem ugyanezt, mint gyermekre vágyó, a baráti körömből végig élte valaki ugyanezt mint gyermeket "nem akaró". Számíts rá, hogy örökre bélyeg lesz az életedben olyan amit a szívedből soha nem törölsz ki, és ráadásul segítesz olyanon, akinek csak ilyen módon lehet babája. Sokkal becsületesebb mint megölni. Én ehhez a nagyon rögös úthoz sok-sok erőt kívánok neked.
26/27 anonim válasza:
En tudom mire gondoltal, hallottam egyszer ilyet hogy magzat transzplantacio de nem tudom hol tart most ez a tema, azaz kiserleteznek vele vagy csinaljak is mar kulfoldon.. De ha csinalnak is ilyet kizart hogy itt Magyarorszagon ezt neked megcsinaljak.. Szerintem ne vetesd el, banni fogod! Orokbe tudod adni mikor megszuletett, van meg par honapod atgondolni ha az orokbeadast valasztod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!