Magyarországon azonos nemű párok fogadhatnak örökbe gyereket?

Figyelt kérdés

2016. júl. 4. 15:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:

22.00.

Az utolsó mondatom is ott van. A hálószobába besétálásra.

2016. júl. 11. 22:13
 22/66 anonim ***** válasza:
76%

#21 valójában magasabb szintű biológián azt is megtudja az ember hogy az állatvilágban több SZÁZ fajnál megfigyelhető a homoszexualítás, anatómián meg nem hiszem hogy azt tanulják mit hova kell dugni, ha te igen érdekes suliba járhattál.

Amúgy normális gyereknek semmi baja nem lesz attól ha nem anya-apa hanem apa-apa neveli ha elmagyarázzák mi ez, tudod nem mindenki olyan szűklátőkörű intoleráns homofób mint te.

2016. júl. 11. 23:51
 23/66 anonim ***** válasza:
8%

23.51.

A biológia-anatómia azt tanítja, hogy az emberi testben milyen résznek mi a funkciója.

Persze, mindent lehet a biológiai funkcióján kívül másra is használni.

Az állatoknál a nem a nemnek megfelelő viselkedés csak különleges esetekben fordul elő, külön kutatás tárgyát képezi. Mint ahogy embereknél is, hiszen nem természetes jelenség.

2016. júl. 12. 00:30
 24/66 Tom Benko ***** válasza:
3%
@Egyedem begyedem: Igen, már lehet venni viszonylag szabdon óvszert és hasonlókat. Ellenben ez nem így volt vagy 35-40 éve...
2016. júl. 12. 02:31
 25/66 Tom Benko ***** válasza:
55%
@25: Ha előfordul, akkor máris természetes. Ráadásul nem is olyan ritka, főleg hierarchikus csoportot alkotó fajoknál kifejezetten gyakori, sőt, úgy tűnik, hogy evolúciósan előnyös stratégia is egyben.
2016. júl. 12. 02:34
 26/66 anonim ***** válasza:
53%

02.34.

A "természetes" jelentését a magyar anyanyelvi közegben használatosan értettem.

2016. júl. 12. 05:05
 27/66 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy érdekes, férfi és nő között sose hallottam még hogy elítélik az anális szexet pedig akkor ez ugyanannyira helytelen kell hogy legyen mint férfi és férfi között.

Az állatvilágban a homoszexualítás még mindig nem ritka, a dominancia kimutatásaként a legtöbb hierarchiában élő állat használja, nem is keveset, az egyik majomfaj, most így nem ugrik be melyik, pl olyan szinten él a szex szerint hogy a hímek ezzel döntik el melyik kapja a nőstényt. Ha ennyi állatfaj RENDSZERESEN csinálja, akkor akár tetszik akár nem, természetes.

2016. júl. 12. 12:55
 28/66 anonim ***** válasza:
11%
Ó, hát ha ennyire természetes, akkor majd születik nekik kettejüknek természetes úton babájuk, akkor fölösleges is ez a kérdés, nemdebár? Ha-ha, hogy mennyi itt az idióta. Két bal lábas cipő se lesz soha normális pár, na ők sem. :)
2016. júl. 12. 13:58
 29/66 anonim ***** válasza:
100%

12.55,

Azért nem érdemes az "ennyi"-vel érvelni, mintha az sok lenne. Azzal meg végképp nem, hogy "rendszeresen".

A börtönben is, stb. Általában -ha nem az érdekszféra fizeti- kiderül, hogy van konkrét oka, ahol megfigyelik.

A főemlősök igen hasonlóan érzékenyek, mint az emberek. Nehezen megfigyelhetők is, még a természetes környezetükben is.

2016. júl. 12. 15:06
 30/66 Tom Benko ***** válasza:
@28: Én vállalom a nevem, nyugodtan kiírhatod. Ellenben nem értem, miért mondod, hogy magyar anyanyelvi közegben értelmezett formája, mikor én is azt használom.
2016. júl. 13. 23:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!