Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szoktatok bevinni az ovodába...

Szoktatok bevinni az ovodába tortát szülinapkor?

Figyelt kérdés
ápr. 28. 16:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%
Klasszikus tortát nem vittünk, az óvónő felbujtására mindenféle aszalt gyümölcsöt és magvakat vittünk, torta alakú dobozban. A gyerekek többsége szereti ezeket, a mienk meg aztán pláne. A legtöbb szülő általában kububól, dörmiből hasonlókból visz be annyit, hogy mindenkinek jusson.
ápr. 29. 00:23
 22/25 anonim ***** válasza:
81%
Nem,nem lehet ilyet,de ha lehetne se vinnék. Gyerekként anyámék vittek be,és én mindig utáltam. Nem voltam jóba mindenkivel,utáltam,hogy olyanok is esznek a tortabol,akik csúfolnak,gunyolnak,vagy egyszerűen csak pokhendiek. Voltak barátaim,azokkal szerettem volna ünnepelni,de nem lehetett,mert anyámék nem akartak kilógni a más is így csinálja sorból. Egyébként is ha csak olajos magvak,ilyeneket viszel,az is egy vagyon ennyi gyerekre. Főleg,mivel nekem ikrek. Inkább rájuk költöm. Nekem az esett volna jól gyerekként,ha nem kellett volna szülinapomon oviba,iskolába menni. Amikor nagyobb lettem ezt ki is harcoltam. Ha a gyerekeim is így akarják,náluk is ez lesz.
ápr. 29. 03:02
 23/25 anonim ***** válasza:
42%
Igen, viszünk. Most vittünk pár hete auchanból 16 szeletest 9 ezerért. Az allergiásoknak vittünk külön mentes tortaszeletet.
ápr. 29. 13:07
 24/25 anonim ***** válasza:
70%
Én minden évben raszantam a 2 tortát.Egyszer van szülinapja,nem nem vagyunk gazdagok...
máj. 4. 20:22
 25/25 anonim ***** válasza:
Tavaly kihagytuk, előtte meg volt tartva 12 szeleteset vittem azt hiszem vagy 16 volt. De mivel júliusban született így együtt tartották össze vont csoportba. Tavaly azért hagytuk ki mert nem édes szájú, a tortából eszik 2 falatot és annyi. Képekből ítélve lehellet vékony szeleteket kaptak a gyerekek többit az óvónők megették. Ezért kár 10-15ezret fizetnem. Idén sem tartjuk meg az oviban. Itthon mindig megtartjuk, de azt idén luxusnak érezném hogy kétszer is tortát vegyek. Nálunk amúgy lehet vinni házi sütit, otthon készültet, nincs belőle gond.
máj. 5. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!