Mikor szoktak menni az óvodába a gyerekekért felétek?
Én háromnegyed 4-re járok érte (6 órában dolgozom), és általában rajta kívül csak pár gyerek van. 4 után nem szokott maradni senki, az ovi amúgy 5-ig van nyitva. Nekem ez elég meglepő. 15 ezer fős kisváros, lehet ez is számít.
Nálatok ez hogy van?

válasza:4 körül visznek elég sok gyereket, onnantól van ügyeletes csoport, 5-kor általában már üres az ovi, hivatalosan 6-kor zár. Budapest, külváros.
17: azt én is meg szoktam kapni, ha uzsonna után megyek, hogy miért ilyen korán, még szeretne maradni :).

válasza:

válasza:3/4 4 re megy a férhem a gyerekekért 2 hétig (mert akkor délelőttös 6-14ig dolgozik kövi héten éjszakás) csak mikir délutánis akkor hozom őket én el. Kb fél5 kor érek oda.
4től ügyeletes csoport van nálunk. Olyan 15 gyerek van ott mikor odaérek, de folyamatosan szállingóznak a szülők be.
Agglomerációban lakunk
Az ovi 6-18ig van itt

válasza:Kétezres település, a szülők nagy része már 1kor elviszi a gyereket, egy része meg fél 4 után. En 4ig dolgozom, akkor már csak a kolléganőim gyerekei és az enyém vannak bent.
Igaz itt kevés a munka lehetőség, sokan háztartásbeliek, vagy kistesóval otthon. A 23 fős csoportunkból nagyjából 6 vagy 7 anyuka dolgozik...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!