Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mikor szoktak menni az óvodába...

Mikor szoktak menni az óvodába a gyerekekért felétek?

Figyelt kérdés

Én háromnegyed 4-re járok érte (6 órában dolgozom), és általában rajta kívül csak pár gyerek van. 4 után nem szokott maradni senki, az ovi amúgy 5-ig van nyitva. Nekem ez elég meglepő. 15 ezer fős kisváros, lehet ez is számít.

Nálatok ez hogy van?

nov. 5. 09:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

4 körül visznek elég sok gyereket, onnantól van ügyeletes csoport, 5-kor általában már üres az ovi, hivatalosan 6-kor zár. Budapest, külváros.

17: azt én is meg szoktam kapni, ha uzsonna után megyek, hogy miért ilyen korán, még szeretne maradni :).

nov. 5. 17:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fél ötig van óvoda. Korábban 16 óráig dolgoztam, ha késett a busz, jó ha zárásra oda értem. Változtatnom kellett a beosztáson. Így is még négyre oda érek a kislányért a suliba, kb negyed ötre érünk az oviba az öccséért. Addigra már csak pár gyerek van. A legtöbben fél négy, négy körül érnek oda.
nov. 5. 21:05
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

3/4 4 re megy a férhem a gyerekekért 2 hétig (mert akkor délelőttös 6-14ig dolgozik kövi héten éjszakás) csak mikir délutánis akkor hozom őket én el. Kb fél5 kor érek oda.

4től ügyeletes csoport van nálunk. Olyan 15 gyerek van ott mikor odaérek, de folyamatosan szállingóznak a szülők be.

Agglomerációban lakunk

Az ovi 6-18ig van itt

nov. 5. 21:34
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Kétezres település, a szülők nagy része már 1kor elviszi a gyereket, egy része meg fél 4 után. En 4ig dolgozom, akkor már csak a kolléganőim gyerekei és az enyém vannak bent.

Igaz itt kevés a munka lehetőség, sokan háztartásbeliek, vagy kistesóval otthon. A 23 fős csoportunkból nagyjából 6 vagy 7 anyuka dolgozik...

nov. 5. 22:44
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
#14! Na, ne már, hogy te nem gondoltál arra, hogy egy rendes kis faluba szülessél, ahonnan nem kell elköltöznöd és biztosan a falu egyetlen óvodájába járhasson a gyereked! Micsoda felelőtlenség ez! Ja,hogy ott nincs munka? Akkor ne szüjjé! Nem kell mindenkinek szülnie, #12-es majd eldönti.
nov. 6. 09:16
 26/26 anonim ***** válasza:
Mi kb fél 5 körül megyünk a lányunkért de a csoportért kb fél 4 és 5 közt mennek. Mikor mi megyünk még viszonylag sokan vannak, legalább a csoport fele.
nov. 7. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!