Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Akik mostanában iratták be...

Akik mostanában iratták be gyermeküket oviba, mennyi idő után kaptátok meg az értesítést, hogy felvették vagy elutasították?

Figyelt kérdés
Levélben vagy más módon értesítettek benneteket?
2014. máj. 11. 18:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szia!Én a héten kedden írattam be a lányomat,ott azt mondta az óvodavezető,hogy kb.1 hónap múlva kapok levélben értesítést arról,hogy felvették-e a lányomat.
2014. máj. 11. 18:51
 2/18 anonim ***** válasza:
Nekünk a beíratástól számított 30 nap után kell menni a határozatért az oviba.
2014. máj. 11. 18:55
 3/18 anonim ***** válasza:
Levélben vagy e-mailban küldik (nyilatkozni kellett, melyiket kérjük), 30 napot mondtak. Tavaly 1,5-2 hónap is eltelt, mire értesítést küldtek, de akkor korábban volt a jelentkezés.
2014. máj. 11. 19:05
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem az óvodavezető 2 hetet mondott, kíváncsi leszek, jövő héten telik le.
2014. máj. 11. 19:24
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekünk úgy volt az Önkormányzat honlapján,hogy a beíratás utolsó napjától számított 21 napra legkésőbb meglesz az eredmény.
2014. máj. 11. 20:00
 6/18 Baranka ***** válasza:
Nálunk április 23-24-én volt a beiratkozás. Az ovivezető azt mondta, hogy május 27-ig kell kiértesiteni a szülőket. Elvileg nálunk levélben fogják.
2014. máj. 11. 20:29
 7/18 anonim ***** válasza:
Nálunk is április 23-24 volt a beíratás. Már akkor mondták, hogy a kislányom fel van véve, a héten kaptam írásos értesítőt is, személyesen adták oda, amikor vittem a nagyobbat oviba.
2014. máj. 11. 20:37
 8/18 anonim ***** válasza:
Május 5-9-ig volt az előjegyzés, május 5-én voltam az óvodában, ahol azt mondták, hogy az oviban bent lesz kiírva június 6-án a felvettek listája.
2014. máj. 11. 21:28
 9/18 anonim ***** válasza:

Mik vannak?

Én kedden voltam bent és màr az óvonők a beszoktatását is megtervezték, a jelét is kiválasztották. Nálunk azonnal megmondják hogy feveszik-e vagy sem.

2014. máj. 11. 22:27
 10/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: ha olyan helyen laktok,ahol nincs túljelentkezés,akkor simán megmondják,de az még nem hivatalos.Kisvárosban,falukban nincs túljelentkezés azt gondolom.
2014. máj. 11. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!