Akik mostanában iratták be gyermeküket oviba, mennyi idő után kaptátok meg az értesítést, hogy felvették vagy elutasították?
Figyelt kérdés
Levélben vagy más módon értesítettek benneteket?2014. máj. 11. 18:33
1/18 anonim válasza:
Szia!Én a héten kedden írattam be a lányomat,ott azt mondta az óvodavezető,hogy kb.1 hónap múlva kapok levélben értesítést arról,hogy felvették-e a lányomat.
2/18 anonim válasza:
Nekünk a beíratástól számított 30 nap után kell menni a határozatért az oviba.
3/18 anonim válasza:
Levélben vagy e-mailban küldik (nyilatkozni kellett, melyiket kérjük), 30 napot mondtak. Tavaly 1,5-2 hónap is eltelt, mire értesítést küldtek, de akkor korábban volt a jelentkezés.
4/18 anonim válasza:
Nekem az óvodavezető 2 hetet mondott, kíváncsi leszek, jövő héten telik le.
5/18 anonim válasza:
Nekünk úgy volt az Önkormányzat honlapján,hogy a beíratás utolsó napjától számított 21 napra legkésőbb meglesz az eredmény.
6/18 Baranka válasza:
Nálunk április 23-24-én volt a beiratkozás. Az ovivezető azt mondta, hogy május 27-ig kell kiértesiteni a szülőket. Elvileg nálunk levélben fogják.
7/18 anonim válasza:
Nálunk is április 23-24 volt a beíratás. Már akkor mondták, hogy a kislányom fel van véve, a héten kaptam írásos értesítőt is, személyesen adták oda, amikor vittem a nagyobbat oviba.
8/18 anonim válasza:
Május 5-9-ig volt az előjegyzés, május 5-én voltam az óvodában, ahol azt mondták, hogy az oviban bent lesz kiírva június 6-án a felvettek listája.
9/18 anonim válasza:
Mik vannak?
Én kedden voltam bent és màr az óvonők a beszoktatását is megtervezték, a jelét is kiválasztották. Nálunk azonnal megmondják hogy feveszik-e vagy sem.
10/18 anonim válasza:
Utolsó: ha olyan helyen laktok,ahol nincs túljelentkezés,akkor simán megmondják,de az még nem hivatalos.Kisvárosban,falukban nincs túljelentkezés azt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!