Nálatok kiviszik a gyerekeket az oviban az udvarra, ha Jo idol van?
Igen, kiviszik. Sőt, ha rossz az idő, akkor is kiviszik őket a teraszra levegőzni.
Én is fél-háromnegyed 4-re érek a lányomért az oviba, én azért, mert 6 órában dolgozom 3-ig tart a munkaidőm.
nálunk 17 óráig minden gyereket el kell vinni, mert zár az ovi. Ha nem viszi el senki sem a gyereket, akkor kétszer megpróbálják a szülőket telefonon elérni, ha nem érik el őket, akkor kihívják a rendőrséget és átadják nekik a gyereket.
Én fél 3-3 között megyek a gyerekért, de azért mert most tgyáson vagyok, mikor dolgoztam, 4-re értem oda, szerencsére közel volt az ovi a munkahelyemhez, busszal 10 perc, vagy annyi se.
Egyébként, ha szép idő van, akkor délutáni kiviszik nálunk a gyerekeket, végül is inkább kint legyenek szép időben, mint bent, uzsi után úgy is csak játék van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!