Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nálatok kiviszik a gyerekeket...

Nálatok kiviszik a gyerekeket az oviban az udvarra, ha Jo idol van?

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 21:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Igen, kiviszik. Sőt, ha rossz az idő, akkor is kiviszik őket a teraszra levegőzni.

Én is fél-háromnegyed 4-re érek a lányomért az oviba, én azért, mert 6 órában dolgozom 3-ig tart a munkaidőm.

2014. máj. 14. 11:47
 22/23 anonim ***** válasza:
Délelőtt igen, délután nem, mert általában ébredés-uzsi után már mindenki elhozza a gyereket. Én is fél 4re megyek érte, volt már olyan, hogy akkor kelt fel.
2014. máj. 14. 18:12
 23/23 anonim ***** válasza:

nálunk 17 óráig minden gyereket el kell vinni, mert zár az ovi. Ha nem viszi el senki sem a gyereket, akkor kétszer megpróbálják a szülőket telefonon elérni, ha nem érik el őket, akkor kihívják a rendőrséget és átadják nekik a gyereket.

Én fél 3-3 között megyek a gyerekért, de azért mert most tgyáson vagyok, mikor dolgoztam, 4-re értem oda, szerencsére közel volt az ovi a munkahelyemhez, busszal 10 perc, vagy annyi se.

Egyébként, ha szép idő van, akkor délutáni kiviszik nálunk a gyerekeket, végül is inkább kint legyenek szép időben, mint bent, uzsi után úgy is csak játék van.

2014. máj. 14. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!