Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A 4éves gyereket elengeditek...

A 4éves gyereket elengeditek az óvodával kirándulni? 20gyerekre 4felügyelővel, egész napra?

Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 09:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy elengedem. Ennyi gyerekre 4 felnőtt bőven elég.. Nem lesz semmi gond, nyugi! :)
2014. máj. 16. 13:08
 12/20 anonim ***** válasza:
igen.
2014. máj. 16. 18:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Én mindig elengedem ilyen kirándulásokra a gyerekemet.
2014. máj. 16. 21:47
 14/20 anonim ***** válasza:
érdekes pont tegnap beszéltem egy barátnőmmel akinek a fia nagycsoportos és csak úgy mentek kirándulásra ha minden gyerektől legalább egy szülő jött...ettől függetlenül én elengedném!
2014. máj. 17. 15:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Két négy éves kisfiam most járta meg az Eleven Parkot,ami tőlünk 100 km-re van.Semmi gond nem volt velük,busszal mentek.Szülők nem mehettek.Én is aggódtam,nagyon.Eredetileg a Mátrába készültek,de lestornózták,az idő miatt.Én egyébként nem voltam boldog az ötlettől,de az oviban ez hagyomány,szinte kötelező volt menniük.
2014. máj. 18. 20:10
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem olyan busszal vinnék amibe beköthetőek a gyerekek. Ezért nem akarom.
2014. máj. 21. 11:57
 17/20 anonim ***** válasza:
tömegközlekedési buszon sincsnek bekötve, mégis zömmel túlélik
2014. máj. 21. 12:05
 18/20 A kérdező kommentje:
Zömmel. Mekkora megnyugvás. Köszi a válaszokat. Elengedem egyébként, mert délelőtt új buszt rendeltek, amin beköthetőek. Azért nem mindegy, hogy a tömegközlekedésnél nem mennek 90-nel autópályán.
2014. máj. 21. 13:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha a "zömmel" nem elég jó, akkor oviba se járjon, ott is bármi megtörténhet, de akár otthon is, akkor végül is megszületni is túl kockázatos, nem? Na csak azt akarom ezzel mondani, hogy az öv nélküli busz azért nem a veszélyeztetés kategória, bár autópályára nem hiszem, hogy olyannal mennek bárhol ovisokkal.

Jól tetted, hogy elengedted.

2014. máj. 21. 13:42
 20/20 A kérdező kommentje:
Sajna itt a helyi másik oviban bizony úgy viszik az ovisokat. Mert néhány szülő nem volt hajlandó egy ezressel többet adni az utiktg-be (ugyanakkor a dohányboltba menni napi rutin neki....)...köszi mégegyszer!!!
2014. máj. 21. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!