Ki mennyit költ/költött az óvodakezdésre?
Hű, mi mult heten vásároltunk es 150.000 ment el a gyerekre ebben minden benne volt.
Ami kimondott ovi : ovis zsák ágynemű takaró torna cucc
Most nyári ruhákban jar a gyerek, 3,5 eves tavaly télen 2,5 majdnem három eves volt.
Most majdnem 4 lesz, tehat mindenből nagyobb méretű kell neki es nem sok mindent kaptunk
Bugyi, harisnya,leggings,zokni, farmer,melegítő,póló, hosszu ujjú póló, vékony pulcsi vastag pulcsi, mellény, overall nadrág egybe ruha (jegvarazs a minden ugyhogy kellettek királylány rucik is) 2 cipo, egy csizma .hótaposonk meg jo a tavalyi
22-es vagyok.
Semmilyen ágynemű nem kerül 25 ezerbe. A hozzászólásom kamu volt, csak a 21-es válaszolóra akartam reflektálni, rálicitálni, aki szintén extrém összegeket írt és kíváncsi voltam hányan dőlnek be nekem. Itt bárki bármit leírhat, aztán hogy abból mi igaz és mi nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!