Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ki mennyit költ/költött az...

Ki mennyit költ/költött az óvodakezdésre?

Figyelt kérdés
Mi mindent vettetek? Én átszámoltam, sok ruhát örököltünk, párat veszünk csak, így is 20 000 ft alatt nem ússzuk meg.
2016. júl. 2. 12:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
13%

Hű, mi mult heten vásároltunk es 150.000 ment el a gyerekre ebben minden benne volt.

Ami kimondott ovi : ovis zsák ágynemű takaró torna cucc

Most nyári ruhákban jar a gyerek, 3,5 eves tavaly télen 2,5 majdnem három eves volt.

Most majdnem 4 lesz, tehat mindenből nagyobb méretű kell neki es nem sok mindent kaptunk

Bugyi, harisnya,leggings,zokni, farmer,melegítő,póló, hosszu ujjú póló, vékony pulcsi vastag pulcsi, mellény, overall nadrág egybe ruha (jegvarazs a minden ugyhogy kellettek királylány rucik is) 2 cipo, egy csizma .hótaposonk meg jo a tavalyi

2016. júl. 3. 07:01
 22/26 anonim ***** válasza:
33%
Mi olyan 300 ezret költünk a lányom őszi ovikezdésre, mivel új méretű ruhák is kellenek neki, kabátok, cipők. EGy felső 5-10 ezer, nadrág kb 15 ezer, kabát 25 ezer, cipő is 15 ezer/darab. Ehhez még hozzájön az ovis ágynemű 25000.
2016. júl. 3. 08:46
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálam rendszeresen kapnak a gyerekek új ruhát de van kümondottanovis ruhája.mpl pizsama esis holm benti ruha. Mert mert ithon is veszek szép ruhákat szépben járatom. De több ruha kell merö váltás kell az oviba is meg itthonra is. Kb fele anny ruha kellett ha csak itthonra vásárolok. Főleg ha frissen szobatiszta akkor meg pláne több váltás ruha kell
2016. júl. 3. 17:04
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
22es, mindenféle kötekedés nélkül megkérdezhetem milyen ágynemű az ami 25ezerbe kerül? Tényleg érdekel.
2016. júl. 4. 14:08
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

22-es vagyok.

Semmilyen ágynemű nem kerül 25 ezerbe. A hozzászólásom kamu volt, csak a 21-es válaszolóra akartam reflektálni, rálicitálni, aki szintén extrém összegeket írt és kíváncsi voltam hányan dőlnek be nekem. Itt bárki bármit leírhat, aztán hogy abból mi igaz és mi nem...

2016. júl. 4. 19:35
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
:D köszi :) persze igazad van. Abban is hogy a 19től is kérdezhettem volna :D nála mondjuk a hátizsákot se értem :)
2016. júl. 4. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!