Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek, miért van ez? Sír...

Mit tegyek, miért van ez? Sír a kisfiam ha megyünk valahová

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 éves és a napokban kezdte azt, ha elmegyünk otthonról autóval és megállunk (tehát az autót leállítom) sír. Ha bemegyünk üzletbe, barátokhoz, családhoz nem akar ott lenni és sír hogy haza szeretne. Gondolom hogy ez átmeneti állapot, de nem tudom hogy reagáljam le most akkor ne vigyem sehova amíg ez tart?
ápr. 17. 12:18
 1/1 anonim ***** válasza:
73%
Szintén zenész. Ezt ki kell bírni, és előbb-utóbb feloldódik, ha már ott vagytok. Pár hónapja az enyém is elkezdte ezt, most 2,5 éves. Én nem csinálok ilyet, hogy akkor inkább nem viszem sehova, mert akkor koltozhetunk is a barlangba. Általában max az első fél óra után lenyugszik, és jól érzi magát. Szerintem introvertaltabb gyerekeken sokszor a dackorszak ebben is megmutatkozhat. Majd tullesz rajta, ennyi.🤷
ápr. 17. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Lassan 5 hónapos kisfiam 2 hete csak a jobb oldalára fordul,néha sikerül átfordulnia is.A bal oldal egyáltalán nem érdekli.Raktam oda neki játékot...

Ha hason van akkor néha 3-4 mo-ig szépen kinyomja magát, de inkább repülőzik. Vigyem el valahova? Vagy várjak vele, rendben van ez így? Tapasztalt anyukák ☺️

Közel 2 éves kisfiam elkezdett tárgyakat nyalni. Érdemes elvinnem valahova?

21 hónapos, okos, szépen beszél, De pár napja elkezdte ezt a butaságot. Huncut arccal csinálja mintha vàrná hogy rászóljak hogy nem szabad (ami persze meg is történik.) kérdezem mit csinálsz? Mire van hogy viccből elkezd ugatni. Szerintem a vizslánktól leste /...

Kisfiam (4) gyakran a kukiját nyomná valahová, hozzám, a kanapéhoz stb. Közben nevet, de látom, hogy ez valami kényszer, nem viccből csinálja. Ez normális?

A nagyobbik gyerekem lány és nekem ugyebár nincs hasonló játékszerem, de az apja szerint ez normális (bár ő már képes többnyire kontrollálni, kivéve persze ha engem meglát, mondja ő, haha:D ) Engem viszont ez kicsit idegesít a gyerektől.

Kisfiam 2év9hónapos lesz napokon belül és a szobatisztasággal sehogyan sem állunk! Nagyon gáz, vigyem valahova, vagy várjak türelmesen? Volt másnak...

Lehet azért ilyen kis béna, mert van egy kisöccse és ő hátráltatja, mivel még ő is pelenkás? Egyébként ha ráültetem a bilire, akkor belepisil, kakilni nagyon ritkán, azt csak pelenkába. De sose szól, hogy kellene neki pisilni-kakilni. Igértem már fűt-fát, rengeteg...

5 hós kisfiam még az oldalára sem fordul, nem hogy át. Vigyem valahová?

Igaz, 9 kiló, az lehet, hogy nehezítő tényező...? :-) Lányom is 7 hósan kezdett rendszeresen forgolódni, de őt vittem is (pont attól a naptól kezdve, hogy átfordult) korai fejlesztőbe. A doktornőnk már a 4 hós vizsgálaton ajánlotta, de én korainak éreztem, mivel...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!