Mit tegyek, miért van ez? Sír a kisfiam ha megyünk valahová

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha hason van akkor néha 3-4 mo-ig szépen kinyomja magát, de inkább repülőzik. Vigyem el valahova? Vagy várjak vele, rendben van ez így? Tapasztalt anyukák ☺️
21 hónapos, okos, szépen beszél, De pár napja elkezdte ezt a butaságot. Huncut arccal csinálja mintha vàrná hogy rászóljak hogy nem szabad (ami persze meg is történik.) kérdezem mit csinálsz? Mire van hogy viccből elkezd ugatni. Szerintem a vizslánktól leste /...
A nagyobbik gyerekem lány és nekem ugyebár nincs hasonló játékszerem, de az apja szerint ez normális (bár ő már képes többnyire kontrollálni, kivéve persze ha engem meglát, mondja ő, haha:D ) Engem viszont ez kicsit idegesít a gyerektől.
Lehet azért ilyen kis béna, mert van egy kisöccse és ő hátráltatja, mivel még ő is pelenkás? Egyébként ha ráültetem a bilire, akkor belepisil, kakilni nagyon ritkán, azt csak pelenkába. De sose szól, hogy kellene neki pisilni-kakilni. Igértem már fűt-fát, rengeteg...
Igaz, 9 kiló, az lehet, hogy nehezítő tényező...? :-) Lányom is 7 hósan kezdett rendszeresen forgolódni, de őt vittem is (pont attól a naptól kezdve, hogy átfordult) korai fejlesztőbe. A doktornőnk már a 4 hós vizsgálaton ajánlotta, de én korainak éreztem, mivel...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!