Mit tanácsoltok, ha úgy érzem, annyira problémás a gyerekem, hogy bele fogok betegedni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Vidd vissza. Van ismerősöm,aki nevelt gyereket adott vissza emiatt.
Azért a testi épségedet NEM KELL kockáztatnod!
Ja, és ismét itt a példa, amit anyám óvónőként is volt,hogy tapasztalt: a hozott genetikán nem lehet változtatni!
A többi csak liberális mese. Ez meg a rideg valóság.

válasza:

válasza:az en ismerosom egy fiu testverpart fogadott orokbe akkor 4 es 7 evesek voltak. a nagyobbik fiu kesobb teljesen renitens lett, bunozo utra lepett, ha akarta volna a javito intezet bevette volna de mar nem volt kiskoru.
igy maradt az a megoldas hogy teljesen kitagadta az oroklesbol (nincs kotelezo resz sem a szamara) es megszuntette vele a kapcsolatot. ennek mar vagy 15 eve azota nem tud rola semmit.
az orokbefogadott gyereknel ugyanugy le lehet mondani minden szuloi jogrol mint a verbelinel es akkor az allam gondozasaba kerul.
Kapcsolódó kérdések:
Próbáltuk úgy is, hogy velünk alszik, úgy is, hogy a kiságyban. A helyzet változatlan.
A baratnőivel mégis olyanokat irkal, hogy elvagja a torkát, meg par gyengebb csikaras erejeig, , vagdosta, , magát.Igyekszem minél tobbet beszelgetni vele, de sajnos egyre makacsabb es kemenyfejubb. Mit tehetnék? Nagyon-nagyon szeretem a lanyom, es nem tudom mitévő...
A helyzet az, hogy tavaly novemberben derült ki, hogy alulműködik a pajzsmirigyem. A februári labor eredményemen a pajzsmirigy értékeim jók voltak, de a parathormon (pth) alacsony lett. Most áprilistól szeretnénk elkezdeni a baba projektet. Április 10-re van időpontom...
Két hete csúszik a menzeszem, csináltam már számtalan tesztet Gabrielt ClearBlut és mindegyik pozitívat mutatott,amit örömmel fogadtunk, de sajnos vannak rossz tapasztalataink a családban túl hamar mentek el orvoshoz és sajnos el ment a baba én nem szeretnék ebbe a hibába esni .
Nagyon sok mindennel próbálkozok pszichológusokhoz hordom, gyógyszereket adok neki, természetgyógyász is segítés mi is foglalkozunk vele itthon de egyszerűen már elviselhetetlen, hogy mindent tör zúz és már teljesen tanácstalanok vagyunk mit tehetnénk még...14 éves és...
2,5 év alatt,egy kezemen megtudom számolni hány átaludt éjjelünk volt...mdent kipróbáltunk...külön szoba,kivettük a kiságyból,éjjeli fény,különböző homeopátiás szerek(viburcol kúp,sedatif pc,coffea tosta)Amikor a foga jön,akkor arról nem is beszélek...utána...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!