Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csaszar utan kinek mikor...

Csaszar utan kinek mikor indult be a teje? Felek hogy a korhazban nem fog beindulni es tapszert fognak adni.

Figyelt kérdés
Elso babat rendesen szultem ott is mar nehezen indult be nem is volt sok. Most csaszartol nagyon tartok.
2014. máj. 15. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem még a kórházban beindult, úgy emlékszem a második napon.
2014. máj. 15. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindkét fiam császárral született. Nagyfiamnál a kórházban még nem nagyon indult be,viszont a Kicsi volt,hogy 40ml-t is evett egy mérés alkalmával... Szóval ne parázz előre,nyugi,figyelj a helyes mellretételre és nem lesz gond :)
2014. máj. 15. 10:09
 3/9 anonim ***** válasza:
4. napon, pont hazamenetelkor durrant be (nem adtak neki tápszert).
2014. máj. 15. 10:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Tápszert csak akkor adnak, ha te hozzájárulsz!
2014. máj. 15. 10:40
 5/9 anonim ***** válasza:
4. napon. Eleinte vegyesen taplaltam, majd csak anyatejjel.
2014. máj. 15. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem katasztrófa, ha pár napig tápszert kap, a kislányomnak nagyon alacsony volt a cukra, emiatt ő már kétnaposan kapott pótlást, hogy helyretegyék. Utána harmadik napon besárgult, amiatt kellett pótolni, hogy sok folyadékot kapjon. Negyedik nap jöttünk haza a kórházból, kb. onnantól volt rendesen tejem,azóta csak cicizik, vasárnap lesz három hónapos. Semmit nem ártott neki az a két nap pótlás.
2014. máj. 15. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem olyan 2 hetes korára indúlt be a tej, addig kapott tápszert, kitartóan szoptattam. Volt hogy fél óra cicizés után nem volt mérhető amit evett, vagy csak 10-20 mili volt, mindig kipótoltam neki.

2 hónapos korára már nem kellett pótolni, most 11 hónapos, azóta nem kapott tápszert, s még amellett hogy mident eszik, napi 5-7x szopik.

Attól hoy kap tápot, ugyan úgy lehet szoptatni, s lehet csak anyatejes ha beindúl a tej

2014. máj. 15. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 3. napon beindult, de ő is kapott tápszert a kórházban, semmi baja nem lesz tőle. Attól nem fog beindulni, ha már most parázol. A stressz apasztja legjobban a tejet, nem a tápszer.
2014. máj. 15. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Egybol lett elotejem, meg a mutoasztalon megszoptattam, vegig velem volt az agyban es szoptattam, ahogy kerte. 3 nap mulva engedtek haza, nem vesztett a sulyabol es rogton utana be is indult rendesen a tej.

Feltem en is ettol, hogy csaszar es mi lesz a szoptatassal. Az orvosom azt mondta, ne aggodjak, mert a tejtermelesnek semmi koze a csaszarhoz. Igy is lett. En is csak azt a tanacsot tudom adni, amit tapasztaltam sajat magam, minel elobb rakd mellre, ha olyan a korhaz, kerd meg az orvost, hogh vagy egybol rakjak mellre vagy miutan lefurdettek, megvizsgaltak, hozzak egybil vissza. Es minel gyakrabban rakd mellre. Ez nalam bevalt.

2014. máj. 15. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!